- Konu Sahibi cosmicearth
-
Arkadaşlar açık pembe li testi bugün yaptım diğerini dün yapmıştım pik olmuş mu sizce? Adet siklusum 34 gün olunca yumurtlamam baya geç oluyor galibaHenüz değil canım, çizgisi ile hemen hemen aynı renk olmalı
Adetin kaçıncı günü yapmış oldunuz yani? İki çizginin de aynı koyulukta olması gerekiyor pik olması için. Ama kaçıncı gün olduğunu şunun için soruyorum; aynı koyulukta değil ya acaba önceki günde mi pik oldu da silikleşiyor.Arkadaşlar açık pembe li testi bugün yaptım diğerini dün yapmıştım pik olmuş mu sizce? Adet siklusum 34 gün olunca yumurtlamam baya geç oluyor galiba
Bugün tam koyu oldu t çok daha koyu oldu bugün piki gördüm ama dünü de değerlendirdikAdetin kaçıncı günü yapmış oldunuz yani? İki çizginin de aynı koyulukta olması gerekiyor pik olması için. Ama kaçıncı gün olduğunu şunun için soruyorum; aynı koyulukta değil ya acaba önceki günde mi pik oldu da silikleşiyor.
Sikikleştiği günü de değerlendirin. Silik olduğu gün çatladı demek.Bugün tam koyu oldu t çok daha koyu oldu bugün piki gördüm ama dünü de değerlendirdik
Bugün de t koyu çıktı çatlama olmamış sanırımSikikleştiği günü de değerlendirin. Silik olduğu gün çatladı demek.
Merhaba, son durumunuz nedir acabakızlar bir şey sorucam adetimin 14.günü test yaptım 2.çizgi silik çıktı. 15.günde silik çıktı 16.gün hiç çizgi çıkmadı. adet döngüm 30-32 . sizde olmuş mudur yumurtlama ? yalnız ben hiiçççç yumurtlama belirtisi göstermedim
Benzer durumları yaşıyorum daMerhaba, son durumunuz nedir acaba
Merhaba canım bende ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum 14 Ağustos pik gördüm 15 te pikti 16 çatladı ,fakat bugün tekrar ovulasyon testi yaptığımda ufak pembe cigi çıktı bu normaldir yani lütfen yardımcı olur musun canımHenüz değil canım, çizgisi ile hemen hemen aynı renk olmalı
Çatlamış canım yumurta ama sen gene gün aşırı değerlendir, öyle bir vaktiniz varsaMerhaba canım bende ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum 14 Ağustos pik gördüm 15 te pikti 16 çatladı ,fakat bugün tekrar ovulasyon testi yaptığımda ufak pembe cigi çıktı bu normaldir yani lütfen yardımcı olur musun canım
İnşallah canımÇok teşekkür ederim yardımın için eşim ile sadece 13/14/15 değerlendirdik şuanda şehir dışında maalesef degerlendiremiycez inşallah tutmuştur
Bende biraz geciktim ovulasyon yapmak için. Benimde dongum yaklaşık 32 gün be 14.gun baslayabildim teste.siz pik i yakaladınız mi devamindakızlar bir şey sorucam adetimin 14.günü test yaptım 2.çizgi silik çıktı. 15.günde silik çıktı 16.gün hiç çizgi çıkmadı. adet döngüm 30-32 . sizde olmuş mudur yumurtlama ? yalnız ben hiiçççç yumurtlama belirtisi göstermedim
Evet bu normal, hatta çatlamayı gördüyseniz testi bırakabilirsiniz bile, o açıl renk çizgi hep çıkarMerhaba canım bende ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum 14 Ağustos pik gördüm 15 te pikti 16 çatladı ,fakat bugün tekrar ovulasyon testi yaptığımda ufak pembe cigi çıktı bu normaldir yani lütfen yardımcı olur musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?