- 22 Mayıs 2021
- 47
- 32
- 29
- Konu Sahibi cosmicearth
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz değil canım, çizgisi ile hemen hemen aynı renk olmalıKızlar ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum fikrinize ihtiyacım var. Bugün yaptığım son test bana pik gibi geldi ama siz ne dersiniz?
Teşekkür ederim canım ilk defa yaptığım için pek emin olamadımHenüz değil canım, çizgisi ile hemen hemen aynı renk olmalı
Ama yumurtlama çok yakın sen bugünleri değerlendir canımTeşekkür ederim canım ilk defa yaptığım için pek emin olamadım
teşekkür ediyoruuummm, inşallah öyledirBence bugünü geçmeyin bana pik gibi geldi.
Tamam canııımmmAma yumurtlama çok yakın sen bugünleri değerlendir canım
Evet bugüne kadar okuduklarımdan yola çıkarak bence pik :) ne güzel darısı bana. Yarın yine yapın. Silikleşirse çatladı demekmiş.Kızlar bugünkü testim bugün kesin pik değil mi?
Yumurtlama başlamış teste devam et silikleşene kadar çalışmalara son gaz devam et amaKızlar bugünkü testim bugün kesin pik değil mi?
Yarın siliklesirse ya da 1 kaç gün sonra yumurta çatlatmis demektir canim. Kaçırma bi günleriKızlar bugünkü testim bugün kesin pik değil mi?
Testleri nerden aldiniz acaba fiyat nedir bideKızlar ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum fikrinize ihtiyacım var. Bugün yaptığım son test bana pik gibi geldi ama siz ne dersiniz?
Bisey sorabilir miyim, bu testleri ne zaman kullanmaya başlıyoruz acaba, bide en uygun zaman iki cizginin de ayni renkte olmasi mi buna pik mi deniyo nasil kullaniyoYarın siliklesirse ya da 1 kaç gün sonra yumurta çatlatmis demektir canim. Kaçırma bi günleri
Adet bitince basla bence çünkü ne zaman yumurtlayacagiz belli olmuyor. Benim arkadaşım Instagramdan almıştı minnakkurabiyelerr diye bir sayfadan testleriBisey sorabilir miyim, bu testleri ne zaman kullanmaya başlıyoruz acaba, bide en uygun zaman iki cizginin de ayni renkte olmasi mi buna pik mi deniyo nasil kullaniyo
Bende trendyolda gördüm deAdet bitince basla bence çünkü ne zaman yumurtlayacagiz belli olmuyor. Benim arkadaşım Instagramdan almıştı minnakkurabiyelerr diye bir sayfadan testleri
Ben Ankara’da eczaneden aldım canım. İçinde 5 tane var 48tl. Freely diye bir marka.Testleri nerden aldiniz acaba fiyat nedir bide
Evet canım ve hemen ayağa kalkmaKızlar yumurtam çatlamış. Bugünden itibaren 3 günü de değerlendirmek gerekir mi?
Tamam canım :)Evet canım ve hemen ayağa kalkma
Amin inşallah darısı tüm isteyenlere olsun :) teşekkür ederim cevap içinEvet bugüne kadar okuduklarımdan yola çıkarak bence pik :) ne güzel darısı bana. Yarın yine yapın. Silikleşirse çatladı demekmiş.