• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testimin çizgileri hemen çıkmıyor?

zlnzln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
14
9
1
26
5 aylık evliyim. Bebek düşünüyoruz ama henüz olmadı. Ovülasyon testiyle de denemek istedim. 2 gündür test yapıyorum. 5 dakika içinde sonuç çıkıyor yazıyor her yerde ama bendeki çizgiler 20 dakikada falan netleşiyor. Çoğu yerde de 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayınız yazıyor. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz lütfen

5 aylık evliyim. Bebek düşünüyoruz ama henüz olmadı. Ovülasyon testiyle de denemek istedim. 2 gündür test yapıyorum. 5 dakika içinde sonuç çıkıyor yazıyor her yerde ama bendeki çizgiler 20 dakikada falan netleşiyor. Çoğu yerde de 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayınız yazıyor. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba canım eğer adetin düzenliyse yumurtlama gününü takip edebilirsin yada bir uygulama ile takip edebilirsin ben takvimim diye bir uygulama kullanıyorum hiç şaşmıyor

Artı med ovulasyon testiyse öyle oluyor. Ondan ben memnun kalmadım

Canım testi yapmadan önce 2 saat sıvı alma çıkan sonucuda ilk 10 dk icinde kabul et 10 dk sonrasını sayma. Şimdiye kadar artimed ovulasyon kullandım hiç net pik görmedim bu ay bir gebenin günlüğü ovulasyon testi yaptım tam pik ve çatışmayı gördüm

Canım testi yapmadan önce 2 saat sıvı alma çıkan sonucuda ilk 10 dk icinde kabul et 10 dk sonrasını sayma. Şimdiye kadar artimed ovulasyon kullandım hiç net pik görmedim bu ay bir gebenin günlüğü ovulasyon testi yaptım tam pik ve çatışmayı gördüm
Maalesef artımed bendeki de. Başka bi testle deneyeyim teşekkür ederim

20 mm yumurtam vardı dr öyle dedi eve geldim artı med ovulasyon yaptm silik çıktı. Dr kontrolü en garantilisi
Haklısınız ama benim de bu anlamda aşamadığım bi doktor korkum var. Gidersem kötü şeyler duyacakmışım duygusuna kapılıp hep vazgeçiyorum

IMG_5920.jpeg
Pik var mı sizce?

Benim ki böyleydi

Eklentiler

• IMG_6729.jpeg
    IMG_6729.jpeg
    199,7 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_6728.jpeg
    IMG_6728.jpeg
    173,1 KB · Görüntüleme: 9
Benim yumurtlamam pazartesi ve salı günüydü o günler gülen yüz çıktı ve daha koyuydu

Bunları da dün yaptım silikleşmişti yani çatlama olmuştu ve yumurtlama yoksa gülen yüz çıkmıyor dün tek yaptım ve bıraktım bu aylık bitti bakalım 🤔 nasipte varsa olur inşallah 🤲

Eklentiler

• IMG_6742.jpeg
    IMG_6742.jpeg
    110,9 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_6741.jpeg
    IMG_6741.jpeg
    348 KB · Görüntüleme: 6
Back