Jennie Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Jennie #1 Merhaba kizlar. Miratech ovulasyon testimi ekliyorum. Biz anlayamadık sizce sonuç nedir? Yardımınızı ve engin bilgilerinizi bekliyoruz. Eklentiler IMG_20241228_000457.jpg 53,5 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba kizlar. Miratech ovulasyon testimi ekliyorum. Biz anlayamadık sizce sonuç nedir? Yardımınızı ve engin bilgilerinizi bekliyoruz.
K kivircikmarul Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Jennie #2 Bence yapmaya devam edin yakında pik olur gibi duruyor ama bana göre henüz pik değil, kolay gelsin :)
Bence yapmaya devam edin yakında pik olur gibi duruyor ama bana göre henüz pik değil, kolay gelsin :)
Jennie Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Jennie #3 kivircikmarul .!.: Bence yapmaya devam edin yakında pik olur gibi duruyor ama bana göre henüz pik değil, kolay gelsin :) Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim daha ilk defa o yüzden pek anlayamıyoruz
kivircikmarul .!.: Bence yapmaya devam edin yakında pik olur gibi duruyor ama bana göre henüz pik değil, kolay gelsin :) Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim daha ilk defa o yüzden pek anlayamıyoruz
K kivircikmarul Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Jennie #4 Jennie .!.: Çok teşekkür ederim daha ilk defa o yüzden pek anlayamıyoruz Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek başa geldikçe öğrenilen işler bunlar.. T çizgisi C çizgisi kadar ya da daha da koyu olması gerekiyor o pik. Sizinki de koyu ama T kadar değil bence her gün testi aynı saatlerde tekrarlarsaniz göreceksinizdir piki inşallah
Jennie .!.: Çok teşekkür ederim daha ilk defa o yüzden pek anlayamıyoruz Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek başa geldikçe öğrenilen işler bunlar.. T çizgisi C çizgisi kadar ya da daha da koyu olması gerekiyor o pik. Sizinki de koyu ama T kadar değil bence her gün testi aynı saatlerde tekrarlarsaniz göreceksinizdir piki inşallah