Merhaba ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum ve çok kafam karıştı. Ayın 11. İnde yaptığım testi pozitif yorumlamıştım ve değerlendirdik, sonrasında silikleşti de ama 14 ünde sanki tekrar pozitif oldu, fotoğrafta tam görünmüyor ama T C den daha da koyuydu, tekrar değerlendirdik, 15 inde silikleşir diye düşündüm ama halen olmadı hatta akşam testinde ikisi de aynı koyulukta bu arada düzenli adet olmuyorum. Hatta meme kanseri sonrası kemoterapi gördüm üç yıl önce. Sonrası hormon tedavisi ile menepoza soktular. Evlendim çocuk istiyoruz diye tedaviye ara verdik, dondurulmuş yumurtalarım ile hamile kalamadım 3 tüp bebek tedavisi negatif oldu. Ama bir şekilde ilaçsız iki Aydır yumurtam oluyor ve reglm başladı. Önceden çok düzenli adet olurdum ama artık herşey bir birine girdi, ben de ovulasyon ile anlamaya çakışıyorum.
Son regl günüm geçen ay 25 indeydi, eskiden olsa yumurtlamam 8 inde falan olur derdim ama bu test ile ilk 11 i sandım, şimdi 15 inde hala pozitif. Bir de aşırı regl olacak gibi kasık batması var. Bir de dün çok hafif lekeli bir akıntım oldu. Ama akıntı çatlama sonrası olur??? Bilemedim kafam çok karıştı siz yorumlayabilir misiniz ? Çok uzun yazdım kusura bakmayın ilk yorumum kısa kesemedim
Son regl günüm geçen ay 25 indeydi, eskiden olsa yumurtlamam 8 inde falan olur derdim ama bu test ile ilk 11 i sandım, şimdi 15 inde hala pozitif. Bir de aşırı regl olacak gibi kasık batması var. Bir de dün çok hafif lekeli bir akıntım oldu. Ama akıntı çatlama sonrası olur??? Bilemedim kafam çok karıştı siz yorumlayabilir misiniz ? Çok uzun yazdım kusura bakmayın ilk yorumum kısa kesemedim