- 21 Ekim 2012
- 919
- 989
Hep 27-28 günde bir olurum 4 gün sürerAynen .. 14 15 gun sonra adet geliyor. Kac gun adet donemin normalde ve kac gun surer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep 27-28 günde bir olurum 4 gün sürerAynen .. 14 15 gun sonra adet geliyor. Kac gun adet donemin normalde ve kac gun surer
Rica ederim. Değişmeyebiliyor. Ben kendimde olanı söyleyeyim. Geri geldiğini söylüyorlar ama Bünyeyle alakalı bu durum sanırım. Benim 11. Günde yumurtlama 13. Günde çatlama olur. Çatlamadan 15 gün sonra regli olurum. 13. Günde çatlama yaşadığım halde 13 gün sonra regli olduğum da oldu 18 gün sonra regli olduğumda oldu. Gecikmeler ya da erken regli görmek strese bağlı olduğunu düşünüyorum. Benimde genel itibariyle reglilerim düzenli.Ne güzel açıkladınız teşekkür ederim Siz bilirsiniz bir şey daha sorayım hazır yakalamışken sizi benim normalde 27 temmuzda adet olmam gerekiyor en son 29 haziranda adet olmuştum. Şimdi erken yumurtlama olduğu için adet tarihim de öne mi gelir acaba biliyor musunuz?
Herhalde bu aydan sonra bende az çok anlarım kendi düzenimi çatlamadan sonra kaçıncı günde adet olacağımı , çok haklısınız bazen stres kaynaklı bazen hava değişimden bile değişebiliyor.Rica ederim. Değişmeyebiliyor. Ben kendimde olanı söyleyeyim. Geri geldiğini söylüyorlar ama Bünyeyle alakalı bu durum sanırım. Benim 11. Günde yumurtlama 13. Günde çatlama olur. Çatlamadan 15 gün sonra regli olurum. 13. Günde çatlama yaşadığım halde 13 gün sonra regli olduğum da oldu 18 gün sonra regli olduğumda oldu. Gecikmeler ya da erken regli görmek strese bağlı olduğunu düşünüyorum. Benimde genel itibariyle reglilerim düzenli.
Takip edin kendinizi herkesin hormonları farklı. Rabbim tez zamanda nasip etsinHerhalde bu aydan sonra bende az çok anlarım kendi düzenimi çatlamadan sonra kaçıncı günde adet olacağımı , çok haklısınız bazen stres kaynaklı bazen hava değişimden bile değişebiliyor.
Ay amin Rabbim isteyen herkese istediği anda nasip etsin, tekrar teşekkür ederimTakip edin kendinizi herkesin hormonları farklı. Rabbim tez zamanda nasip etsin
Amiiiin isteyen herkese inşallah içinde de bizlereevet yumurtaniz catlamis :) 2 gunu degerlendirin hayirlisiyla kismet olsun :)
Daha 13-14 gün var haziranın 29 nda olmuştum son adetimiAdetine kac gun var canim
Canim elinde test varsa aksama dogru veya bi kac saat sonra tekrar yap o zaman bakalim yine
Canım sende pko mu var neden böyle oldu testlerin anlamaya çalışıyorumÇatladı diye pazar ve pazartesi günü yapmamıştım bir tek cumartesi günü yani ayın 10nda yaptığımın saati değişik. Eki Görüntüle 2887819
Ay yoktu ama bilemiyorum ki hiçCanım sende pko mu var neden böyle oldu testlerin anlamaya çalışıyorum
Dur hemen panik yapma. En son 29 haziranda olmuşsun adet döngün nedir. Yani ayın kaçında regli günün. Bi de geçen ay test yaptın mı böyleAy yoktu ama bilemiyorum ki hiç
Olmazsa yarın doktora gideyim ben değil mi
Yani ayın 27si regl günüm olarak gözüküyor. Düzenlidir reglim programda gözüken tarihte olurum hep en fazla bir gün oynar.Dur hemen panik yapma. En son 29 haziranda olmuşsun adet döngün nedir. Yani ayın kaçında regli günün. Bi de geçen ay test yaptın mı böyle
Genel hesaplamaya göre yumurtlaman bugün. Ama 7 temmuz pik vermiş. Çift mi yumurtladın acaba diye düşünüyorum. Bu ay bebek tutmazsa önümüzdeki ayda ovülasyon yap yine testler böyle olursa o zaman doktora gidersinYani ayın 27si regl günüm olarak gözüküyor. Düzenlidir reglim programda gözüken tarihte olurum hep en fazla bir gün oynar.