• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testimi yorumlarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 3 martta başladım bugün 5. Kez yaptım hala t koyu,ama tabi daha erken renk eşitlenmesi için o yüzden ben bekliyorum bakalım.. sizin adet düzenli mi? Düzenliyse eğer birkaç güne renk eşitlenir diye düşünüyorum :KK51:
Benim adetim eskiden düzenliydi 7 aydır cocuk düsünüyoruz 7 aydır düzensiz 3 martta rengim eşitlendi 24 şubattada cok koyuydu

Eklentiler

• IMG-20200303-WA0002.jpeg
    IMG-20200303-WA0002.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 12
  • 20200307_192149.jpg
    20200307_192149.jpg
    157,9 KB · Görüntüleme: 12
Yumurta çatlama dan spermin orda olması da iyiymiş gerçi bu işler tamamen kısmet millet bir sefere hamile kalıyor 🤭
Ay hiç o tek seferde hamile kalanlardan olamadım ya,bi de ben 14 ay önce korunnayı bıraktığımda saf saf hemen olur sandım,aylarca olmayınca araştıra soruştura öğrendim çocuk öyle hemen olmuyomuş :-) :işsiz:

Ay hiç o tek seferde hamile kalanlardan olamadım ya,bi de ben 14 ay önce korunnayı bıraktığımda saf saf hemen olur sandım,aylarca olmayınca araştıra soruştura öğrendim çocuk öyle hemen olmuyomuş :-) :işsiz:

Hep filmler aldatıyor bizi🤭 vaktinde ablam yüzünden bu forumda çok gezindim o yüzden evlendiğimden beri hiç korunmadım bakalım ne zaman kısmet olacak 🤔😄

Evet insallah tutmuştur hepimizin günler geçmiyor resmen son adet tarhim 1 şubat döngüm 38 gün şimdi düzensiz adet oluyorum ayın 11 i gelmiyor sanki 😁 :halay:

Koyuluğu takip et bakalım böyle devam edecek mi. 11 ine az kaldı biraz daha sabır

Back