Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yavaştan belirmeye baslamıs ama tam net olmamış benimde 3 gündür böyle bende değerlendiriyorum ne olur ne olmaz sende değerlendirBayadır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz testleri attım en son attığım bugun bir gün öncesinde deneme oldu sizce nasıl değerlendirmeliyim
Aslında en net sondan bir önceki C ye göre daha koyu en sondaki bugüne ait.Evet yavaştan belirmeye baslamıs ama tam net olmamış benimde 3 gündür böyle bende değerlendiriyorum ne olur ne olmaz sende değerlendir
Adete 10gün kala bu şekilde oldu hiç bu günlerde test yapmıyordum çünküvtakvimde bugün hamile kalma olasılığı düşük yazıyordu bir Ümit belki olurEn son attigin bugune aitse bugunude mutlaka degerlendir
Sonuncuyu bugün yaptım heray bir Ümit ama hiç adete son 10 gün kala yapmamıştım olmaz diyeEn altın bir üstündeki pik bir altındakinde ise çatladığını görüyoruz, son 2 testi hangi günler yaptın canım? Sonuncu bugünse bugünü de mutlaka değerlendirin
En altın bir üstündekini dün yaptıysan dün yumurtlaman olmuş bugün çatlamış canım inşallah bu ay tutar, yumurtlamadan bir ikş gün önceki değerlendirmelerde önemliymiş bilgin olsunSonuncuyu bugün yaptım heray bir Ümit ama hiç adete son 10 gün kala yapmamıştım olmaz diye
Ben bir kaç yerde okudum o gün öncesi sonrası full değerlendiriliyormuş benim arkadaşımda öyle yaptı hamile kaldıKızlar birşey sorucam şimdi ikisi de eşit renge ulaştığı gün mü değerlendirilmeli yoksa o gün bize o günden sonraki günleri değerlendirmek için bi işaret mi,yani asıl değerlendirilmesi gereken gün rengin eşitlendiği gün mü![]()
O koyuluğu yakalanmadan 1-2 gün öncesi de önemli ama o koyuluğu yakalayıp sonrasında silikleştiğini gördüğün gün değerlendirilmeli sonra gün aşırıKızlar birşey sorucam şimdi ikisi de eşit renge ulaştığı gün mü değerlendirilmeli yoksa o gün bize o günden sonraki günleri değerlendirmek için bi işaret mi,yani asıl değerlendirilmesi gereken gün rengin eşitlendiği gün mü![]()
Yani o gün de değerlendiriliyor,anladım çok teşekkür ederimBen bir kaç yerde okudum o gün öncesi sonrası full değerlendiriliyormuş benim arkadaşımda öyle yaptı hamile kaldı![]()
Yani birkaç gün öncesi,o eşitlendiği gün ve sonraki birkaç gün,anladım teşekkür ederimO koyuluğu yakalanmadan 1-2 gün öncesi de önemli ama o koyuluğu yakalayıp sonrasında silikleştiğini gördüğün gün değerlendirilmeli sonra gün aşırı
Evet canımYani o gün de değerlendiriliyor,anladım çok teşekkür ederim![]()
Yani birkaç gün öncesi,o eşitlendiği gün ve sonraki birkaç gün,anladım teşekkür ederim![]()
Ben de 3 martta başladım bugün 5. Kez yaptım hala t koyu,ama tabi daha erken renk eşitlenmesi için o yüzden ben bekliyorum bakalım.. sizin adet düzenli mi? Düzenliyse eğer birkaç güne renk eşitlenir diye düşünüyorumEvet canımbenimde 24 şubattan beri t cizgim hep koyu anlayamıyorım
![]()
Evet doğru gün aşırı daha sağlıklıNormalde t çizgisi daha koyu olduğu gün ve sonraki 3 gün diyorlar ama sperm sıkıntısı olabilir diye o 2 gün ve sonrası gün aşırı iyidir sperm çabuk ölmüyor
Yumurta çatlama dan spermin orda olması da iyiymiş gerçi bu işler tamamen kısmet millet bir sefere hamile kalıyorEvet doğru gün aşırı daha sağlıklıben sadece o renk eşitlendiği günü değerlendirmek gerekiyo mı diye merak etmiştim onu da öğrendim teşekkür ederim
![]()