• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testimi yorumlarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
37
Bayadır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz testleri attım en son attığım bugun bir gün öncesinde deneme oldu sizce nasıl değerlendirmeliyim

Eklentiler

• BC555E8A-052C-4861-9AC1-6B1793802452.jpeg
    BC555E8A-052C-4861-9AC1-6B1793802452.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 62
Bayadır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz testleri attım en son attığım bugun bir gün öncesinde deneme oldu sizce nasıl değerlendirmeliyim
Evet yavaştan belirmeye baslamıs ama tam net olmamış benimde 3 gündür böyle bende değerlendiriyorum ne olur ne olmaz sende değerlendir

En altın bir üstündeki pik bir altındakinde ise çatladığını görüyoruz, son 2 testi hangi günler yaptın canım? Sonuncu bugünse bugünü de mutlaka değerlendirin

En altın bir üstündeki pik bir altındakinde ise çatladığını görüyoruz, son 2 testi hangi günler yaptın canım? Sonuncu bugünse bugünü de mutlaka değerlendirin
Sonuncuyu bugün yaptım heray bir Ümit ama hiç adete son 10 gün kala yapmamıştım olmaz diye

Dün yumurtlama, bugün de çatlama gibi görünüyor. Bugünü ve yarını da değerlendirin derim.

Sonuncuyu bugün yaptım heray bir Ümit ama hiç adete son 10 gün kala yapmamıştım olmaz diye
En altın bir üstündekini dün yaptıysan dün yumurtlaman olmuş bugün çatlamış canım inşallah bu ay tutar, yumurtlamadan bir ikş gün önceki değerlendirmelerde önemliymiş bilgin olsun

Canım test yapmaya devam ediyor musun ben size testlerini atmak istedim kafa karışıklığım hala devam ediyor 24 şubatta koyu olmustu dedimki yumurtlama oldu heralde sonra 3 martta t çizgis c den daha koyu oldu 2 mart ve 3 martta sabah aksam yaptım testi sonraki günler silikleşti ve bugün tekrar koyulmaya basladı anlam veremiyorum 😂 ben 3 martı değerlendirdim test için 11 martı bekliyorum

Eklentiler

• 20200307_192149.jpg
    20200307_192149.jpg
    157,9 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20200303-222257_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20200303-222257_WhatsApp.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG-20200303-WA0002.jpeg
    IMG-20200303-WA0002.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar birşey sorucam şimdi ikisi de eşit renge ulaştığı gün mü değerlendirilmeli yoksa o gün bize o günden sonraki günleri değerlendirmek için bi işaret mi,yani asıl değerlendirilmesi gereken gün rengin eşitlendiği gün mü :KK64:

Kızlar birşey sorucam şimdi ikisi de eşit renge ulaştığı gün mü değerlendirilmeli yoksa o gün bize o günden sonraki günleri değerlendirmek için bi işaret mi,yani asıl değerlendirilmesi gereken gün rengin eşitlendiği gün mü :KK64:
Ben bir kaç yerde okudum o gün öncesi sonrası full değerlendiriliyormuş benim arkadaşımda öyle yaptı hamile kaldı 😊

O koyuluğu yakalanmadan 1-2 gün öncesi de önemli ama o koyuluğu yakalayıp sonrasında silikleştiğini gördüğün gün değerlendirilmeli sonra gün aşırı

O koyuluğu yakalanmadan 1-2 gün öncesi de önemli ama o koyuluğu yakalayıp sonrasında silikleştiğini gördüğün gün değerlendirilmeli sonra gün aşırı
Yani birkaç gün öncesi,o eşitlendiği gün ve sonraki birkaç gün,anladım teşekkür ederim :KK200:

Yani birkaç gün öncesi,o eşitlendiği gün ve sonraki birkaç gün,anladım teşekkür ederim :KK200:

Normalde t çizgisi daha koyu olduğu gün ve sonraki 3 gün diyorlar ama sperm sıkıntısı olabilir diye o 2 gün ve sonrası gün aşırı iyidir sperm çabuk ölmüyor

Evet canım 😔 benimde 24 şubattan beri t cizgim hep koyu anlayamıyorım :olamaz:
Ben de 3 martta başladım bugün 5. Kez yaptım hala t koyu,ama tabi daha erken renk eşitlenmesi için o yüzden ben bekliyorum bakalım.. sizin adet düzenli mi? Düzenliyse eğer birkaç güne renk eşitlenir diye düşünüyorum :KK51:

Normalde t çizgisi daha koyu olduğu gün ve sonraki 3 gün diyorlar ama sperm sıkıntısı olabilir diye o 2 gün ve sonrası gün aşırı iyidir sperm çabuk ölmüyor
Evet doğru gün aşırı daha sağlıklı 👍🏼 ben sadece o renk eşitlendiği günü değerlendirmek gerekiyo mı diye merak etmiştim onu da öğrendim teşekkür ederim :KK49:

Evet doğru gün aşırı daha sağlıklı 👍🏼 ben sadece o renk eşitlendiği günü değerlendirmek gerekiyo mı diye merak etmiştim onu da öğrendim teşekkür ederim :KK49:
Yumurta çatlama dan spermin orda olması da iyiymiş gerçi bu işler tamamen kısmet millet bir sefere hamile kalıyor 🤭

Back