Ovülasyon testimi yorumlar mısınız?

OBM95

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
384
141
18
29
Selam kızçeler.
Yumurtlamama daha var sanıp(takvime göre) öylesine 16sı sabahı ovülasyon testi yaptım pik olmuştu. 15-16-18-21 değerlendirdik.
17si sabah doktora durumu anlattım usg ile baktı soldan yumurtlamış olabilirsin orda hareketlilik var dedi.
Sonrasında silikleşerek devam etti ama bugün sanki tekrar koyulaşmaya başladı. Ben anlamadım 2.kez mi yumurtlıycam acaba 😆

Eklentiler

• IMG_0505.webp
    IMG_0505.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 88
Canım pik ve catlamayi gördükten sonra yapmana gerek yok bence zaten görmüşsün yumurtlamayı bi okadar testini bu ay olmazsa gelecek ayki dönemde kullanırsın en azından

Selam kızçeler.
Yumurtlamama daha var sanıp(takvime göre) öylesine 16sı sabahı ovülasyon testi yaptım pik olmuştu. 15-16-18-21 değerlendirdik.
17si sabah doktora durumu anlattım usg ile baktı soldan yumurtlamış olabilirsin orda hareketlilik var dedi.
Sonrasında silikleşerek devam etti ama bugün sanki tekrar koyulaşmaya başladı. Ben anlamadım 2.kez mi yumurtlıycam acaba 😆
Sonıç nedir canım inşallah sonradan koyulaşan çizgi hamilelik göstergesiidir :)

Hayırlısı olsun canım inşallah diğer aylara nasip ben artk ovülasyon testi falan yapmayı bırakıcam 😀
Ben de bırakıcam demiştim elimde son kalan 4-5 taneyi yine kullandım bu ay da. Evde varsa direkt atmak lazım hahah 🤣

Benimde geçen baktım koyulasiyor gibiydi iki gün takip edip bıraktım devam etmedim diğer aylarda kullanırım diye 🤭

Eklentiler

• 1000038989.webp
    1000038989.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 13
Merhaba kızlar adetime 4 gün var ve ovulasyon testi böyle çıktı sizce gebelik mi yoksa ikinci bir yumurtlama olabilir Mİ pcosluyum o yüzden de olabilir Mi yorumlar mısınızEki Görüntüle 3569542
IMG_5219.webp

Back
X