• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testimi yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MonicaBing

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
1.150
1.453
133
28
Testim pik olmuş mu?

Eklentiler

• IMG_20200901_002438.webp
    IMG_20200901_002438.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 66
Bugun ve önümüzdeki en az 3-4 günü değerlendirmenizi tavsiye ederim

Kan testi verdim canım bugün. Ne belirtiler vardı sende? Bende adet gecikmesi hariç hiçbir belirti yok neredeyse
Canım benim başımda agri girip çıkıyordu arada ağzım bigun çok acilasti geçti birde akıntım azdı ama geliyodu adete yakın kesilir ben adetten 3 gün önce öğrenmiştim ovu hep koyuydu silik çıktı gebelik testi gidip kan verdim 200 kusurdu ama malesef düşük yaptım hayırlısı inşallah hakkında hayirliysa bu ay tutar banada dua et bende beklemedeyim ❣️

Canım benim başımda agri girip çıkıyordu arada ağzım bigun çok acilasti geçti birde akıntım azdı ama geliyodu adete yakın kesilir ben adetten 3 gün önce öğrenmiştim ovu hep koyuydu silik çıktı gebelik testi gidip kan verdim 200 kusurdu ama malesef düşük yaptım hayırlısı inşallah hakkında hayirliysa bu ay tutar banada dua et bende beklemedeyim ❣
Ne kadar zamandır istiyorsun? Yine ovülasyon yaptım kanı yarına kadar öğrenemem. Hiç umudum da yok aslında ama işte.

Ne kadar zamandır istiyorsun? Yine ovülasyon yaptım kanı yarına kadar öğrenemem. Hiç umudum da yok aslında ama işte.
Canım temmuzda oldum bir adet oldum bı ay gene denemeye başladım nasip kısmet bakalım geç yumurtladim bu ay kürtajdan vücut sasiyo malum

Canım temmuzda oldum bir adet oldum bı ay gene denemeye başladım nasip kısmet bakalım geç yumurtladim bu ay kürtajdan vücut sasiyo malum
Hep yaptığında ovülasyon testi koyu muydu? Benim de bir düşüğüm var maalesef ama 8 9 ay geçti üstünden.

Hep yaptığında ovülasyon testi koyu muydu? Benim de bir düşüğüm var maalesef ama 8 9 ay geçti üstünden.
Canım ovulasyonda piki gördükten 12 gün sonra koyulasmaya başlamıştı ve gittikçe koyulasti adete 3 gün kala t c den koyuydu sen niye düşürdün kürtaj oldun mu

Canım ovulasyonda piki gördükten 12 gün sonra koyulasmaya başlamıştı ve gittikçe koyulasti adete 3 gün kala t c den koyuydu sen niye düşürdün kürtaj oldun mu
Bugünki ovülasyon testim de bu şekilde..
5.hafta da kendiliğinden düştü kürtaj olmadım.

Eklentiler

• IMG_20200901_144252.webp
    IMG_20200901_144252.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 39
Back
X