Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 gundur pik. Son 2 gun t c den daha koyu bugun t ve c esit gbi. İlk defa 3 gun koyu oldu. Catlama olmamis mi demek hala anlayan yardimci olablr mi neden 3 gundur boyle
3 gundur pik. Son 2 gun t c den daha koyu bugun t ve c esit gbi. İlk defa 3 gun koyu oldu. Catlama olmamis mi demek hala anlayan yardimci olablr mi neden 3 gundur boyle
Evet canım nolur nolmaz ama üç gündür peş peşe değerlendiriyorsan bence bir gün ara ver çünkü kaliteli bi sperm için spermin 48saate yakın tok bi sperm olması gerek dedi doktor yinede sana kalmış
Evet canım nolur nolmaz ama üç gündür peş peşe değerlendiriyorsan bence bir gün ara ver çünkü kaliteli bi sperm için spermin 48saate yakın tok bi sperm olması gerek dedi doktor yinede sana kalmış
Sen bilirsin zaten sperm 72 saat yaşıyormuş vücutta ben üst üste yaptığım ay kalmadım mesela aralıkta sadece iki gün beklemiş sperm ile oldu o ay tuttu kaybettiğim bebeğe hamile kalmıştım inşallah bu ayda sağlıkla olur