• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testimi yorumlar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
689
330
103
32
3 gundur pik. Son 2 gun t c den daha koyu bugun t ve c esit gbi. İlk defa 3 gun koyu oldu. Catlama olmamis mi demek hala anlayan yardimci olablr mi neden 3 gundur boyle

Eklentiler

• 7D7837C5-FC46-4994-A1E0-B5EB06FC9390.jpeg
    7D7837C5-FC46-4994-A1E0-B5EB06FC9390.jpeg
    74,2 KB · Görüntüleme: 24
3 gundur pik. Son 2 gun t c den daha koyu bugun t ve c esit gbi. İlk defa 3 gun koyu oldu. Catlama olmamis mi demek hala anlayan yardimci olablr mi neden 3 gundur boyle
Aslında pikten daha silik çatlama denilebilir ama yarın daha net olur muhtemelen yarında tekrarla

Yarin catlayacak yani ona gore degerlendircez de😂
Evet canım nolur nolmaz ama üç gündür peş peşe değerlendiriyorsan bence bir gün ara ver çünkü kaliteli bi sperm için spermin 48saate yakın tok bi sperm olması gerek dedi doktor yinede sana kalmış 🙏

Evet canım nolur nolmaz ama üç gündür peş peşe değerlendiriyorsan bence bir gün ara ver çünkü kaliteli bi sperm için spermin 48saate yakın tok bi sperm olması gerek dedi doktor yinede sana kalmış 🙏
2 gundur ust uste degerlendirdik bugunu es geceyim o zaman

2 gundur ust uste degerlendirdik bugunu es geceyim o zaman
Sen bilirsin zaten sperm 72 saat yaşıyormuş vücutta ben üst üste yaptığım ay kalmadım mesela aralıkta sadece iki gün beklemiş sperm ile oldu o ay tuttu kaybettiğim bebeğe hamile kalmıştım inşallah bu ayda sağlıkla olur

Back