OVULASYON TESTİMİ YORUMLAR MISINIZ LÜTFEN?

meryem2132

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
67
13
23
Merhabalar ben 1 buçuk yıldır evliyim yaklaşık 7 aydır çocuk istiyorum ilk defa ovulasyon testi kullandım yumurtam çatlamış mı hangi günler birlikte olmam gerekiyor bilgi verir misiniz buarada ikimizdede hiçbir sorun yok bütün tahlillerimiz normal. Çok teşekkür ediyorum ❤️ günlerim baştan aşağı doğru en sondaki test bugüne ait yalnızca 4 gündür kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_3776.jpeg
    IMG_3776.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_3774.jpeg
    IMG_3774.jpeg
    58,9 KB · Görüntüleme: 40
Merhabalar ben 1 buçuk yıldır evliyim yaklaşık 7 aydır çocuk istiyorum ilk defa ovulasyon testi kullandım yumurtam çatlamış mı hangi günler birlikte olmam gerekiyor bilgi verir misiniz buarada ikimizdede hiçbir sorun yok bütün tahlillerimiz normal. Çok teşekkür ediyorum ❤️ günlerim baştan aşağı doğru en sondaki test bugüne ait yalnızca 4 gündür kullanıyorum
Sanki yumurtlamissin gibi geldi bana bu testlerde iki cizgide ayni koyulukta olunca yumurtlama olmus oluyor. Hadi hayirlisi olsun

Çok teşekkür ediyorum en son test bugüne ait ne zaman çatlama olmuş ve bugünde birlikte olmalı mıyım acaba?
Gun aşırı birliktelik oneriyorlar catlamayi bilemiyorum ama her kosulda degerlendir bence :)) bol şans umarim gonlune gore olur

Yumurtalma olmus gibi canim degerlendirdiysen insallah nasip olur

En sondaki test düne ait kaç gün daha ilişkiye girmem gerekiyor acaba
Sanirsam artik siliklesmeye basliyo en sonda yani canim birgun bosluk vererek bir iki gun daha dene istersen ama testleri siliklesene kadar yap bende oyle yaptim catlamayi gordum 5 6 gun daha yaptim test ama cok sık birliktelik yapmadim yani denk gelmedi

X