Maalesef pik gibi durmuyor pik olması için aynı koyulukta veya daha koyu çıkması gerekirdi ama muhtemelen pik gününüze yakın bir kaç güne pik görürdünüz gibi duruyor degerlendirdiyseniz sonraki günleri de ihtimal var tabikiSelam kızlar ovulasyon testim 10 aralıkta bu şekildeydi sonra elimdeki test bitti ve alıp devam edemedim sizce bu pik mi demekti? Biz 8 i ve 10 11 i değerlendirdik hatta regl bittikten itibaren iki günde bir düzenli ilişki oldu. Sizce ihtimal var mı?
Not: testin markası laboquick ve sabah idrarı ile yapmıştım
Teşekkür ederim canım eczanelerde bu marka bulamadım netten söylesem geç olacaktı en azından sonraki günleri de iki günde bir değerlendirdik kaçırmış olmayız dimi?Maalesef pik gibi durmuyor pik olması için aynı koyulukta veya daha koyu çıkması gerekirdi ama muhtemelen pik gününüze yakın bir kaç güne pik görürdünüz gibi duruyor degerlendirdiyseniz sonraki günleri de ihtimal var tabiki
kacirmamissinizdir içinizi ferah tutun gönlünüzce olsun inşallahTeşekkür ederim canım eczanelerde bu marka bulamadım netten söylesem geç olacaktı en azından sonraki günleri de iki günde bir değerlendirdik kaçırmış olmayız dimi?
Arkadaşlar bu pik mi yardımcı olur musunuz bugün yaptım kasık ağrısı meme ucu acı ve ağrısı vs. Var dün ilişki oldu 2 günde 1 mi yapmalıyımkacirmamissinizdir içinizi ferah tutun gönlünüzce olsun inşallah
Teşekkür ederim kuzucumkacirmamissinizdir içinizi ferah tutun gönlünüzce olsun inşallah
Evet baya koyu iki günde bir ideal oluyor sperm kalitesi açısından hergün ilişki doktorlarda önermiyor canımArkadaşlar bu pik mi yardımcı olur musunuz bugün yaptım kasık ağrısı meme ucu acı ve ağrısı vs. Var dün ilişki oldu 2 günde 1 mi yapmalıyım
Pik değil bir gün daha bekleSelam kızlar ovulasyon testim 10 aralıkta bu şekildeydi sonra elimdeki test bitti ve alıp devam edemedim sizce bu pik mi demekti? Biz 8 i ve 10 11 i değerlendirdik hatta regl bittikten itibaren iki günde bir düzenli ilişki oldu. Sizce ihtimal var mı?
Bu test 10 aralıktı biz sonrasında gün aşırı değerlendirdikPik değil bir gün daha bekle
Bende pek anlamıyorum ama çatlamak üzere sanırım değerlendirmelisin gün aşırıKızlar 23 üncü günüm ovülasyon sizce pik mi
Hayır pik değil ama sonuç doğru da olmayabilir. Sabah ilk idrar gebelik testinde önemli. Gün içindeki bir idrar gerekli ovülasyon testine.Selam kızlar ovulasyon testim 10 aralıkta bu şekildeydi sonra elimdeki test bitti ve alıp devam edemedim sizce bu pik mi demekti? Biz 8 i ve 10 11 i değerlendirdik hatta regl bittikten itibaren iki günde bir düzenli ilişki oldu. Sizce ihtimal var mı?
Merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın dünkü testimi görmüştünüz bugün bu şekilde çıktı çatladı mı sizce meme ucum taş gibi olmuş ve aşırı acıyor kasık ağrım var adete 8 gün falan var geç pik gördüm ama şöyle bir durum oldu yumurta akı dediğimiz akıntı benim 4-5 gün çnce geldi baya yoğun cuma günü yapışkan sperme benzer bir akıntı oldu ilişki oldu sonrasında ve dün piki gördüm yorumunuz nedir kafam çok karıştıEvet baya koyu iki günde bir ideal oluyor sperm kalitesi açısından hergün ilişki doktorlarda önermiyor canım
Meme ucu çatladıgında olur yumurtanız çatlamıs bence:)Arkadaşlar bu pik mi yardımcı olur musunuz bugün yaptım kasık ağrısı meme ucu acı ve ağrısı vs. Var dün ilişki oldu 2 günde 1 mi yapmalıyım
Öyle mi bilmiyordum 6 sene önce de kızıma böyle kalmıştım hep öyle yapmıştım göstermişti de aslında bilemedimHayır pik değil ama sonuç doğru da olmayabilir. Sabah ilk idrar gebelik testinde önemli. Gün içindeki bir idrar gerekli ovülasyon testine.
Dünkünden daha koyu Çatlamak üzere sanırım 12 24 saat sonra silikleşirse çatlamış oluyor değerlendir mutlakaMerhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın dünkü testimi görmüştünüz bugün bu şekilde çıktı çatladı mı sizce meme ucum taş gibi olmuş ve aşırı acıyor kasık ağrım var adete 8 gün falan var geç pik gördüm ama şöyle bir durum oldu yumurta akı dediğimiz akıntı benim 4-5 gün çnce geldi baya yoğun cuma günü yapışkan sperme benzer bir akıntı oldu ilişki oldu sonrasında ve dün piki gördüm yorumunuz nedir kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?