Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerden anliyosunuz adet bitiminde gebe kaldiginiziEğer çift silik çizgiyi diyorsanız, olabilir benim de öyleydi negatif sayılıyor ama ben reglimin bittiği gün hamile kaldım. Üstüne yumurtlayıp pik gördüm ama :)ne
Evet devam edinBugün yaptığım testim hafif pembelik olduğu icin soruyorum denemeye devam etmeliyim değil mi?
Eki Görüntüle 3240968
aslinda biz yanlis yapiyoz tutturmusuz yumurtlama gunu diye hic bisey oldugu yok ama bu ay bnde 1 gun arayla hep iliski oldu klomende kullandim bklm hayirlisi belirtilerin nelerdi cnm anlatirmisinRegl sonrası 14. günde pik görüp 4 gün sonra da rutin doktor kontrolüne gittiğimde keseyi gördü :) Doktorum söyledi yani :)
Biz reglin bittiği gün ve canımız ne zaman isterse yaptık günde 2 de oldu bazen :) Bat tarihine 1 hafta kala yoğun hassasiyet ve kasık krampları yaşadım kramplar şiddetliydi ama bir de çok uyuyordum 3 ay oldu hala ayakta uyuyorumaslinda biz yanlis yapiyoz tutturmusuz yumurtlama gunu diye hic bisey oldugu yok ama bu ay bnde 1 gun arayla hep iliski oldu klomende kullandim bklm hayirlisi belirtilerin nelerdi cnm anlatirmisin
cnm benimde yumurtlamadan 2 gun sonra siddetli sol kasik agrisi yasadim sabahtan aksama kadar surdu ev isi yapmakta zorlandim hareker ettikce daha cok agriyodu suanda bisey yok 11 gun falan adet gunumeBiz reglin bittiği gün ve canımız ne zaman isterse yaptık günde 2 de oldu bazen :) Bat tarihine 1 hafta kala yoğun hassasiyet ve kasık krampları yaşadım kramplar şiddetliydi ama bir de çok uyuyordum 3 ay oldu hala ayakta uyuyorum
Hareket etmeyin bu aralar uzanın dinlenin bol bol :) İnşallah vardır bebiş :)cnm benimde yumurtlamadan 2 gun sonra siddetli sol kasik agrisi yasadim sabahtan aksama kadar surdu ev isi yapmakta zorlandim hareker ettikce daha cok agriyodu suanda bisey yok 11 gun falan adet gunume
insallah yaaa ❤Hareket etmeyin bu aralar uzanın dinlenin bol bol :) İnşallah vardır bebiş :)