• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testime lütfen bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapma yaa du bakalim belki yerlesme ancak oluyodur devami geldimi lekelenmenin. Cunku benim gecen cuma pembe akinti oldu bak ancak bugun net çıktı testim
Şu anlık devamı yok ama psikolojikmen sıfıra düştüm diyebilirim bakalım yarına kadar kırmızıya dönerse kesin adettir zaten ki düşüncem de öyle

Ay canım beni güldürdün Allah ta seni güldürsün ne olur ne olmaz diye eşimden gizli gizli alıp koydum çünkü kafayı yediğimi düşünecek artık aldıklarımı hep kullandın mı diyor 😂😂 Bu arada hepsi yapılmış test kullanılmayan kalmadı ne yazık ki 😒 hatıra olarak atmadım hamile kalırsam güzel birşey yapmayı planlıyorum 😍
Amin canım benim 😘😘 insan atmaya kıyamıyor bendede duruyor bakalım güzel bir resim çekeriz bebeğiniz ile İnşallah

Valla canım benim şöyle söyleyim sana ablam önermese aklımda bile yoktu yani bu kadar önemli olduğunu hiç bilmezdim geçen ay başladım bende kullanmaya ikinci ayım bu ama geçen ay biraz rahatsızlık mantar sıkıntısı rahim ağzında yara falan olmuştu pek değerlendirme yapmamıştık. Çok şükür geçti işte adam akıllı bu ay kullandım o da şansa kasık ağrılarım sayesinde acaba dedim ve yumurtlama olduğunu gördüm iki gün sonrada silikleşti çatlamıştı bakalım hayırlısı 😊
Hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyorum canım 😚

Hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyorum canım 😚
Canım kahverengi lekelenmem var benim iş çıkışı geldi az şekilde çamaşırıma da gelmiyor lavaboya çıktığımda peçete sürünce belli olmayacak derecede var gibi ama ağrım da var yani ara ara giriyor sanırım adet olucam ben. Zaten duphaston da az kaldı 3 gün var bitmesine belki bitmeden olurum başka bahara kaldı sanırım 😔

10-11 yumurtlama gormussun canim pik 😊 buyuk ihtimalle 12 veya 13de siliklesir🌸
merhaba bende ilk kez bu ay yaptım benim testimi de yorumlar mısınız lütfen

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 46
  • 2.webp
    2.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 49
  • 3.webp
    3.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 43
Canim ilerleme guzel bat ne zamn. Sanki yarin yada oburgun dahada kizarir cizgi ama sen bu aksami degerlendir spermler yumurtayi beklesin tupte
4 gündür falan her günü degerlendiriyoruz ama bu seferde sperm kalitesi düşer mi acaba eşimde hiçbir sıkıntı yok. değerlerin iyi demiş doktor

Gittim sağlık ocağına ama cok kalabalik oldugu icin persembe gel dedi yolladi doktor beni bende ozele gitsemmi diye düşünüyorum. Sen naptin geldimi lekenin devami
Git canım ya sağlık ocakları öyle özele git hemen yapıyorlar zaten 1-1 buçuk saat sonra çıkar hemen. Bir iki damla daha geldi başka gelmedi kuzum iste anlamadım ki belim ağrıyor

4 gündür falan her günü degerlendiriyoruz ama bu seferde sperm kalitesi düşer mi acaba eşimde hiçbir sıkıntı yok. değerlerin iyi demiş doktor
En önemli günler koyu kırmızı gördüğün yani pik olan ve çatladığı gün o günlerde gün aşırı ilişkiye girin diyor doktorlar bile

Git canım ya sağlık ocakları öyle özele git hemen yapıyorlar zaten 1-1 buçuk saat sonra çıkar hemen. Bir iki damla daha geldi başka gelmedi kuzum iste anlamadım ki belim ağrıyor
Ayy hadi hadi insallah kuzum belkide yerlesme yasiyorsun dikkat et bikac gun devami gelmez belki yerlesme oluyorsa bikac gune pozitifi gorursun allahin izniyle. Bel agrisi bende muthis derecede var ona takilma adetteki gibi kasik adrin varmi

Ayy hadi hadi insallah kuzum belkide yerlesme yasiyorsun dikkat et bikac gun devami gelmez belki yerlesme oluyorsa bikac gune pozitifi gorursun allahin izniyle. Bel agrisi bende muthis derecede var ona takilma adetteki gibi kasik adrin varmi
Dün çok kasık ağrım vardı kuzum ama dayanılmayacak derecede değildi adetteki gibi bugün iki üç kere girdi işte sık sık da lavobaya çıkıyorum bakıyorum sulu akıntım var bugün ıslaklık hissediyorum bakıyorum sadece akıntı

Back
X