- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ovulasyon testime bir bakar misiniz:(
- Konu Sahibi fikir27
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sağol canım ya inşallah:) 2 aydır hayit aslan pençesi icmedigim kalmadı günlerdir negatif çıkıyor çok moralim bozuktu vallabence pozitif:) yumurtluyosun gayet.
Çok teşekkür Canım rahatladım valla:)Hatta gördüğüm en net çizgi
Bişey sorucam test pozitif olduktan sonra vajinada kuruluk oldu mu akıntı kesildi mi cevap verirseniz sevinirimEki Görüntüle 1972786 Merhaba kızlar yüksek fsh ile uğraşıyorum bitki çayları falan derken 2 aydır da ovulasyin testi yapıyorum bu gun 16. Gün ve ancak bunu yakaladım sizce test pozitif mi
Merhaba evet ovulasyondan önce baya akintim vardı ama dunden beri epey azaldiBişey sorucam test pozitif olduktan sonra vajinada kuruluk oldu mu akıntı kesildi mi cevap verirseniz sevinirim
Ha normalmiş o Zaman bende de aynı şekilde oldu ama kafam karıştı vallaMerhaba evet ovulasyondan önce baya akintim vardı ama dunden beri epey azaldi
fsh kac canımEki Görüntüle 1972786 Merhaba kızlar yüksek fsh ile uğraşıyorum bitki çayları falan derken 2 aydır da ovulasyin testi yapıyorum bu gun 16. Gün ve ancak bunu yakaladım sizce test pozitif mi
Benim en son 13 çıkmıştı canım 3 4 ay önce iki aydır hayit falan içiyorum ama gidip olcturmeye korkuyorumfsh kac canım
ilac kullaniyorum hayit kullanmam sıkıntı olurmu acabaBenim en son 13 çıkmıştı canım 3 4 ay önce iki aydır hayit falan içiyorum ama gidip olcturmeye korkuyorum
Ben doktora sormuştum canım hayit in kutusunda hormon ilaçları ile kullanmayın yazıyordu diye sıkıntı olmaz doktor keşke kullansaydin klomenden daha etkili dedi zaten o önermişti 2 ay klomen ise yaramadı bende şimdi ilaç falan bıraktım sadece bitki çayı aliyorumilac kullaniyorum hayit kullanmam sıkıntı olurmu acaba
Ne ilacı kullanıyorsun bu aradailac kullaniyorum hayit kullanmam sıkıntı olurmu acaba
Triseguens kullaniyorum.Ne ilacı kullanıyorsun bu arada