- 13 Şubat 2024
- 484
- 216
- Konu Sahibi MehmetinAnnesii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet pikAdetimin 30. Günü bakarmisiniz pik mi pko var adet düzensizliği var o yüzden belli olmuyor yumurtlamam.ikiside şimdi yapildi
Sabah birliktelik olacak ama olurmu sizce eşim işte bu geceEvet pik
Tamam canim teşekkürlerOlur canım bu arada gün aşırı dene hiç boş bırakma 3 4 gün
Merhaba moralini bozma canım yumurta çatladıktan sonra yani çizgi silinince 24 saat canlı kalabiliyor . Zaten sperm ve yumurta çatladığı zaman birleşiyor .Emin olmak için yine yaptım pozitif sanırım ama eşim yanımda yok nöbetçi sabah ilişki olsa olur mu moralim çok bozuldu
Sabah ilişki oldu akşam tekrar test yapacağım inşallah çatlamış tır çok teşekkür ederim bu testlerde pozitifi zor gördüğüm için panik yaptimMerhaba moralini bozma canım yumurta çatladıktan sonra yani çizgi silinince 24 saat canlı kalabiliyor . Zaten sperm ve yumurta çatladığı zaman birleşiyor .
Yarın sabah veya bugün akşam tekrar değerlendirin canım mutlaka çatlama durumuna göreSabah ilişki oldu akşam tekrar test yapacağım inşallah çatlamış tır çok teşekkür ederim bu testlerde pozitifi zor gördüğüm için panik yaptim
Evet çok yeni olmuşÇatlama olmuşmu sizce şimdi yaptım
Normalde 35 + günde regl olurdum. Geçen ay kıvırcık nane çayını ve pikofol a başladım 14. Gün pik gördüm. Araştırıp doktoruna danışabilirsin. Güzel haberlerin olur inşallahAdetimin 30. Günü bakarmisiniz pik mi pko var adet düzensizliği var o yüzden belli olmuyor yumurtlamam.ikiside şimdi yapildi
pik mi değerlendirilmeli , çatlama mı ?Daha olmamis canım çatlama
Sizdede mi pko var. İki kez koyulasmis demekCANIM panık yapma benımde esım ısteydı koyuydu kacırdım dıye uzuldum ertesı gun sılıklestı dıger gun kopkoyu oldu. Stres yapma
Bugün sabah yaptım oldu galibaDaha olmamis canım çatlama