Ovülasyon testime bakarmısınız ??

hazlbln

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
115
23
28
Merhaba kızlar ovülasyon testime bakarmısınız pik olmuş gibi geldi ama eminde olamadım

Eklentiler

• IMG_5594.jpeg
    155,8 KB · Görüntüleme: 120
Evet şimdi yaptım.
Pcos var ama daha önce yaptığım ovulasyon testleri böyle olmuyodu. Daha çatlamadı falan mı acaba
Bende de 2 gün pik oldu 3.gün çatladı ama sende 3.gün bugün sanırım. Birkaç gün daha dene bakalım testin varsa, kiste de çevirebiliyormuş böyle olunca sanırım

Bende de 2 gün pik oldu 3.gün çatladı ama sende 3.gün bugün sanırım. Birkaç gün daha dene bakalım testin varsa, kiste de çevirebiliyormuş böyle olunca sanırım
Evet toplu paket almıştım hatta birgebeningünlüğünden de aldım ama ondan aldıklarım kontrol çizgisi bile silik çıktı.

Evet toplu paket almıştım hatta birgebeningünlüğünden de aldım ama ondan aldıklarım kontrol çizgisi bile silik çıktı.
Bende birgebeningunlugu testlerini kullanıyorum ve genel olarak tüm testlerim cift çizgi gibi anlamadım bir gariplik var

Bir de yine aynı sayfanın jelini kullaniyoruz. Pik günlerde kullanmak gerekiyor ve her gün çift çizgi olunca emin olamıyorum, firma sahibi bayana her gün soruyorum dm'den ve yumurtlama olmamış teste devam diyor

Bir de yine aynı sayfanın jelini kullaniyoruz. Pik günlerde kullanmak gerekiyor ve her gün çift çizgi olunca emin olamıyorum, firma sahibi bayana her gün soruyorum dm'den ve yumurtlama olmamış teste devam diyor

Bende bu ay jel kullanıyorum ama başka bir marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…