Hep 19. Ve 20. Gün oluyodu ilk defa bu kadar erken oldu. İnanamadım3'ünde pik olmuş 4'ünde çatlamış canım
Hatta 2 kasımın gecesi bile pik olmuş olabilir öğlen falan yapıyorsan testleri, o da koyu bayaHep 19. Ve 20. Gün oluyodu ilk defa bu kadar erken oldu. İnanamadım
Akşam 7 gibi yapıyorum işten gelinceHatta 2 kasımın gecesi bile pik olmuş olabilir öğlen falan yapıyorsan testleri, o da koyu baya
Peki bu test neden silikleşmiyor acaba bilgin var mı ?3'ünde pik olmuş 4'ünde çatlamış canım
Bugünkü mü bu? Sende pcos pko falan var mıPeki bu test neden silikleşmiyor acaba bilgin var mı ?
Evet şimdi yaptım.Bugünkü mü bu? Sende pcos pko falan var mı
Bende de 2 gün pik oldu 3.gün çatladı ama sende 3.gün bugün sanırım. Birkaç gün daha dene bakalım testin varsa, kiste de çevirebiliyormuş böyle olunca sanırımEvet şimdi yaptım.
Pcos var ama daha önce yaptığım ovulasyon testleri böyle olmuyodu. Daha çatlamadı falan mı acaba
Evet toplu paket almıştım hatta birgebeningünlüğünden de aldım ama ondan aldıklarım kontrol çizgisi bile silik çıktı.Bende de 2 gün pik oldu 3.gün çatladı ama sende 3.gün bugün sanırım. Birkaç gün daha dene bakalım testin varsa, kiste de çevirebiliyormuş böyle olunca sanırım
Bende birgebeningunlugu testlerini kullanıyorum ve genel olarak tüm testlerim cift çizgi gibi anlamadım bir gariplik varEvet toplu paket almıştım hatta birgebeningünlüğünden de aldım ama ondan aldıklarım kontrol çizgisi bile silik çıktı.
Benimde hala silikleşmedi neden acabaBende birgebeningunlugu testlerini kullanıyorum ve genel olarak tüm testlerim cift çizgi gibi anlamadım bir gariplik var
Bir de sizin bu gün daha koyu bence bu gün pik günü, değerlendirilmesi gerekiyorBenimde hala silikleşmedi neden acaba
Bir de yine aynı sayfanın jelini kullaniyoruz. Pik günlerde kullanmak gerekiyor ve her gün çift çizgi olunca emin olamıyorum, firma sahibi bayana her gün soruyorum dm'den ve yumurtlama olmamış teste devam diyor
Bir de yine aynı sayfanın jelini kullaniyoruz. Pik günlerde kullanmak gerekiyor ve her gün çift çizgi olunca emin olamıyorum, firma sahibi bayana her gün soruyorum dm'den ve yumurtlama olmamış teste devam diyor
Bende bu ay jel kullanıyorum ama başka bir markaBir de yine aynı sayfanın jelini kullaniyoruz. Pik günlerde kullanmak gerekiyor ve her gün çift çizgi olunca emin olamıyorum, firma sahibi bayana her gün soruyorum dm'den ve yumurtlama olmamış teste devam diyor
Senin bugün pik günün canım yarın silikleşirBende bu ay jel kullanıyorum ama başka bir marka
3 kasımda ilk yaptığımda bugün ki gibiydi o yüzden emin olamıyorum kiSenin bugün pik günün canım yarın silikleşir
Bende de durumlar böyle. Bu gün regl olmam gerekiyordu olmadımBende bu ay jel kullanıyorum ama başka bir marka
Hiç koyulaşmadı mı peki t çizgisi silik çünküBende de durumlar böyle. Bu gün regl olmam gerekiyordu olmadım