- 11 Aralık 2021
- 196
- 170
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
henüz yumurtlama gözükmüyor. iki çizgi aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyor yaklaşmış ama az kalmışSon 3 günün ovulasyon testi yumurta çatlamış mı? İlk kez test yaptım yorumlarsanız sevinirim
Çok teşekkür ederimhenüz yumurtlama gözükmüyor. iki çizgi aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyor yaklaşmış ama az kalmış
Benimde bakabilirmisinizSon 3 günün ovulasyon testi yumurta çatlamış mı? İlk kez test yaptım yorumlarsanız sevinirim
Son test koyulasmis gözüküyor ama pik mi emin olamadim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır.Benimde bakabilirmisiniz
Teşekkür ederimSon test koyulasmis gözüküyor ama pik mi emin olamadim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Henüz pik seviyesinde değil ama bir iki güne pik olacaktır düzenli olarak teste devam edin gününüzü kaçırmamak içinSon 3 günün ovulasyon testi yumurta çatlamış mı? İlk kez test yaptım yorumlarsanız sevinirim
Lh hormonu her zaman vücutta bulunan bi hormon, henüz istenilen seviyede olmadığı için ikinci çizgi birinci çizgi kadar koyu değildirArkadaşlar bi çizgi çıkıyo bi çıkmıyo bunun sebebi nedir acaba
Kurallara uyarak yapıyorsun değil mi belki bazı testler bozukturArkadaşlar bi çizgi çıkıyo bi çıkmıyo bunun sebebi nedir acaba
Buda az önce yaptığım testHayır daha yumurtlama olmamış. İki çizgide aynı koyulukta olunca yumurtlama olur yaklaşmış yumurtlama bugün akşam bi daha yap bence
Henüz olmamış ama olmak üzere bugünü değerlendirirdim ben olsamBuda az önce yaptığım test
Değerlendireceğim teşekkürlerHenüz olmamış ama olmak üzere bugünü değerlendirirdim ben olsam
T min çizgisi daha açık renkte aynı renkte olması gerekiyormuş yada daha koyu öğrendiğim kadariylaHanımlar merhaba yumurtlama olmusmu sizce ben emin olamadım size danısmak istedm
İkisi aynı renk gibi duruyor ama bende tecrubesizim tecrübeli arkadaşlar yorumlasa daha iyi olurKızlar yumurtlama olmuş mu acaba