Ovülasyon testime bakarmısınız

Onu diyecektim canım ben pik olmasına yakın günde 3 kere yapıyorumki yakalayabileyim, ben innovita kullanıyorum baya hassas. Diğer testle de akşam yapsaydın keşke 😍 mutlaka değerlendir attığın test hangi marka bilmiyorum ama pik bence
Sen ne zamandır kullanıyorsun canım testi ne zamandır deniyorsunuz

Kuzum bu en son attığım test laboquick markanın kaset şeklinde olan daha koyu bir çizgi çıktı bugün öğlen 3 de birtane yaptım akşam 5 de kaset şeklinde olanı yaptım 6 da da digerini tekrar yaptım kaset şeklinde olan pik gibi duruyor diğerleri pike yakın gibi ama dün ve bugün değerlendirdik🥰
İyi yapmışsın canım Rabbim nasip etsin güzel sağlıklı ve hayırlı bir bebiş 😍☺️🙏🏻

Sen ne zamandır kullanıyorsun canım testi ne zamandır deniyorsunuz
Ben geçen ay aldım ama geçen ay eşimin iş dolayısıyla değerlendiremedik, bu ay değerlendirdik 😍
7DB0BEEA-B7AC-45A0-A3EA-50598280A913.jpeg
pazartesi pikti, pazartesi ve salıyı değerlendirdik ☺️🌸🙏🏻

7 ay olmak üzere geçen ay istemeye başladık bu ay denemeye Allah nasip eder inşallah. Ya siz?☺️🌸🙏🏻
Nisan 12 de 11 Aylık evli oluyoruz 🥰 3 aydır düşünüyoruz fakat reglim çok düzensiz olduğundan dolayı bir türlü olmadı maalesef bazen 2 ay da oluyorum bazen 40 gün değişiyor bu testlere başlayalı 20 gün falan oldu 🥰

Nisan 12 de 11 Aylık evli oluyoruz 🥰 3 aydır düşünüyoruz fakat reglim çok düzensiz olduğundan dolayı bir türlü olmadı maalesef bazen 2 ay da oluyorum bazen 40 gün değişiyor bu testlere başlayalı 20 gün falan oldu 🥰
Yumurtlamana denk getiremiyorsunuz heralde canım bu testlerle olacak Allah’ın izniyle 😍🙏🏻

Ben geçen ay aldım ama geçen ay eşimin iş dolayısıyla değerlendiremedik, bu ay değerlendirdik 😍Eki Görüntüle 3226986 pazartesi pikti, pazartesi ve salıyı değerlendirdik ☺️🌸🙏🏻
Canım merhaba son attığım test fotograflarından sonra senin ki gibi strip test üzerinden pik gün göremedim kaset test üzerinden gördüm bugün yaptığım test ise bu şekilde çıktı yumurtlama oldu mu olmadımı anlayamadım ben

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 16
Canım merhaba son attığım test fotograflarından sonra senin ki gibi strip test üzerinden pik gün göremedim kaset test üzerinden gördüm bugün yaptığım test ise bu şekilde çıktı yumurtlama oldu mu olmadımı anlayamadım ben
Sen saat kaçta yapıyordun

Bu pik değil canım ben her gün saat 14.00da yapıyordum ve pik olacağını düşündüğüm gün 3 kere tekrarlıyorum yani 14.00da bir kere 17.00da bir kere 20.00da da bir kere yapıyordum kaçırmamak adına. İstiyorsan benim pikleri atayım bak

Bu pik değil canım ben her gün saat 14.00da yapıyordum ve pik olacağını düşündüğüm gün 3 kere tekrarlıyorum yani 14.00da bir kere 17.00da bir kere 20.00da da bir kere yapıyordum kaçırmamak adına. İstiyorsan benim pikleri atayım bak
Şimdi yaptığım da bu şekilde çıktı

Eklentiler

• IMG_1014.jpeg
    IMG_1014.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 17
X