Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtalama başlamış değerlendir mutlaka sonrasınıMerhaba en sonda ki pozitif mi acaba yada yumurtlama başlamış mıEki Görüntüle 3226649
Az kalmış pike yarın pik olur gibi duruyorMerhaba en sonda ki pozitif mi acaba yada yumurtlama başlamış mıEki Görüntüle 3226649
Daha pik değil canım yarın olur bence ya da öbürgün ama çok yakın. Ve yanlış anlamayacaksan testleri neden tersten yapıştırmışsınMerhaba en sonda ki pozitif mi acaba yada yumurtlama başlamış mıEki Görüntüle 3226649
Yanlış anlamam neden yanlış anlayın bilmiyorum ki öyle yapıştırmışım vallaDaha pik değil canım yarın olur bence ya da öbürgün ama çok yakın. Ve yanlış anlamayacaksan testleri neden tersten yapıştırmışsın
Teşekkürler
TeşekkürlerYumurtalama başlamış değerlendir mutlaka sonrasını
Ben de bunlardan kullanıyorum istediğin zaman at yorumlarımYanlış anlamam neden yanlış anlayın bilmiyorum ki öyle yapıştırmışım valla
Ben de bunlardan kullanıyorum istediğin zaman at yorumlarım
Bugün ki yaptığım da bu şekilde çıktı
Kimde canımKizlar erken yumurtlama olama şansı varmı acaba
Henüz pik değil canım saat kaçta yaptın testi ?
Daha tam pik yapmamış yarın yapar muhtemelenMerhaba en sonda ki pozitif mi acaba yada yumurtlama başlamış mıEki Görüntüle 3226649
Saat 3 gibi yaptım canımHenüz pik değil canım saat kaçta yaptın testi ?
Onu diyecektim canım ben pik olmasına yakın günde 3 kere yapıyorumki yakalayabileyim, ben innovita kullanıyorum baya hassas. Diğer testle de akşam yapsaydın keşke mutlaka değerlendir attığın test hangi marka bilmiyorum ama pik benceFarklı bir markanın testi daha vardı bende akşam saat 5 de onu da yaptım denedim bu şekilde çıktı kızlarEki Görüntüle 3226953
Onu diyecektim canım ben pik olmasına yakın günde 3 kere yapıyorumki yakalayabileyim, ben innovita kullanıyorum baya hassas. Diğer testle de akşam yapsaydın keşke mutlaka değerlendir attığın test hangi marka bilmiyorum ama pik bence