- 16 Ekim 2021
- 81
- 19
- 28
- Konu Sahibi DarkPurple58
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün pik olmuş canım değerlendir derimEki Görüntüle 2988284 yumurtlama olmuşmu
Bugün pik olmuş canım değerlendir derim
Zaten 2 gün üst üste olursa 3. Gün doktorda tavsiye etmiyor çünkü spremin canlanması lazım yani eşin için sıkıntı oluyor. İnşallah inşallah hamile kalırsınBugün değerlendirdim testten bir iki saat önce dünde değerlendirdim ancak yarın değerlendiremiycem sorun olurmu
Tamam teşekkür ederimZaten 2 gün üst üste olursa 3. Gün doktorda tavsiye etmiyor çünkü spremin canlanması lazım yani eşin için sıkıntı oluyor. İnşallah inşallah hamile kalırsın
Ayy bu ay aynı bende böyle oldum . Yumurtlama günü ve 1 gün önce değerlendirdim . 1 gün sonrayı degerlendirmedim. Bakalım hamile kalacakmiyizEki Görüntüle 2988284 yumurtlama olmuşmu
Akşama tam pik olurEki Görüntüle 2988370 sizce benimki pik mi
İnşallah ya inşallah olur hayırlısıyla, siz çatlamayo takip ettinizmi ben ilk kez kullanıyorum silikleşmesinide takip etmemiz lazımmıAyy bu ay aynı bende böyle oldum . Yumurtlama günü ve 1 gün önce değerlendirdim . 1 gün sonrayı degerlendirmedim. Bakalım hamile kalacakmiyiz
Pik canım bugünü ve yarin i degerlendirEki Görüntüle 2988284 yumurtlama olmuşmu
Ne yazıkki yarını değerlendiremiycem eşimle denk gelemiyoruz ama dünü değerlendirdim sizce pazarıda değerlendirmem lazımmıPik canım bugünü ve yarin i degerlendir
Benim dün akşam çatlamış bugün de hafif sol kasık agrim var. Dün degerlendirmedim bugün degerlendircem. Sizde yukarıda yazdığınız gibi 1 gün bekleyin sperm canlansin değerlendirin. Ayrıca bir test dhaa yapın çatlama olmuş mu diye. Hala pik çıkarsa havuç yeyin ki çatlasınİnşallah ya inşallah olur hayırlısıyla, siz çatlamayo takip ettinizmi ben ilk kez kullanıyorum silikleşmesinide takip etmemiz lazımmı
2gündür evde havuç yiyorum yumurta oluşmasına yardımcı olur diyetamam öyle yapıcamBenim dün akşam çatlamış bugün de hafif sol kasık agrim var. Dün degerlendirmedim bugün degerlendircem. Sizde yukarıda yazdığınız gibi 1 gün bekleyin sperm canlansin değerlendirin. Ayrıca bir test dhaa yapın çatlama olmuş mu diye. Hala pik çıkarsa havuç yeyin ki çatlasın
pık olmus canım degerlendırrEki Görüntüle 2988284 yumurtlama olmuşmu
Tamam teskrlerAkşama tam pik olur
Tamam teşekkür ederimpık olmus canım degerlendırr
Önemli olan pik olmadan bi gün önce pik günü bide ben ayriyeten ertesi günüde degerlendirmistm yani likten 1 gün önce pik ve pikten 1 gün sonra normal de 3 gün üst üste ilişkiye prk sıcak bakmıyorlar ama ben bu sayede kaldım a inaniyormNe yazıkki yarını değerlendiremiycem eşimle denk gelemiyoruz ama dünü değerlendirdim sizce pazarıda değerlendirmem lazımmı
Ebru ceylana sordunuz muEki Görüntüle 2988988 tam pik olmadan çatlama mı oldu bu nasıl oluyor kızlar ya