• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakarmısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eddagokhan

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
248
132
23
31
Arkadaşlar , son iki gündür ovulasyon testim hep böyle çıkıyor ,yumurtluyormuyum hiç anlamıyotım 😕 bir bakabilirmsiiniz ?

Eklentiler

• BD06B454-D3F1-4A60-9E65-0FEAFE1838F2.webp
    BD06B454-D3F1-4A60-9E65-0FEAFE1838F2.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 49
Yumurtlama için t çizgisinin c çizgisi kadar koyu ya da daha koyu olması gerekiyor.
Bende yapmaya başladım ikinci gün bugün benimkiler sizce ne

Eklentiler

• 868E25A5-A770-475E-A08C-97C03CD36EAA.webp
    868E25A5-A770-475E-A08C-97C03CD36EAA.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 34
  • F4209E64-D759-4ED8-9825-10147460DC58.webp
    F4209E64-D759-4ED8-9825-10147460DC58.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 30
Bende yapmaya başladım ikinci gün bugün benimkiler sizce ne
Merhaba,
Yumurtlama zamanı T çizgisi c çizgisi kadar koyu ya da daha koyu olacak.
Ardından bir veya birkaç gün içinde siliklesmeye başlayacak. Koyulaşma sonrası siliklesmeyi net görene kadar devam edin teste.

Koyulaştığı gün ve siliklestigi günler mutlaka değerlendirin.
Aklınıza takılan bir şey olursa bana yazabilirsiniz.

Merhaba,
Yumurtlama zamanı T çizgisi c çizgisi kadar koyu ya da daha koyu olacak.
Ardından bir veya birkaç gün içinde siliklesmeye başlayacak. Koyulaşma sonrası siliklesmeyi net görene kadar devam edin teste.

Koyulaştığı gün ve siliklestigi günler mutlaka değerlendirin.
Aklınıza takılan bir şey olursa bana yazabilirsiniz.
Tamam çok teşekkür ederim kafanızı şişirmezsem sorarım ayrıca tekrar teşekkür ederim yarın yine akşam 9 da yaparım atarım ben 🌺🌺

Çok haklısınız inanın çevremde kimse bile yok anlatıcagım kendi kendime kafayı yiyorum😔
Ben çevremdeki insanlara hiç bahsetmedim bir kaç kişi hariç. Kimse bilmese merak etmese daha iyi olur dedim. bu ilk ayım ovulasyon testinde. Çok araştırdım çok. sonumuz güzel olsun arkadaşım. 🙏

Ben çevremdeki insanlara hiç bahsetmedim bir kaç kişi hariç. Kimse bilmese merak etmese daha iyi olur dedim. bu ilk ayım ovulasyon testinde. Çok araştırdım çok. sonumuz güzel olsun arkadaşım. 🙏
cevremdekilere guvenmem ,size guvenirim.Tanidiklarimiz arkamizdan konusur,ustelik kendileri hemen hamile kalabildikleri icin, sadece aaa bak bak olmuyomus , ovulasyon teste baslamis , bakalim olcakmi vs...sadece sohbet konusu yaparlar bizi. Ama burda birbirimixi en iyi biz anlariz.Anlattiklarimizdan kendimizde birseyler bulup care arariz, fikir verir ,yardimci olmaya calisiriz.konuya disardan ziplayip, dahil oldum kusuruma bakmayinn.😊

cevremdekilere guvenmem ,size guvenirim.Tanidiklarimiz arkamizdan konusur,ustelik kendileri hemen hamile kalabildikleri icin, sadece aaa bak bak olmuyomus , ovulasyon teste baslamis , bakalim olcakmi vs...sadece sohbet konusu yaparlar bizi. Ama burda birbirimixi en iyi biz anlariz.Anlattiklarimizdan kendimizde birseyler bulup care arariz, fikir verir ,yardimci olmaya calisiriz.konuya disardan ziplayip, dahil oldum kusuruma bakmayinn.😊
Harfi harfine katılıyorum söylediklerinize. Herkesten beklerim o performansı. Sanki başka işleri yokmuş gibi bizi gündem yaparlar.. bi de kiskanacagimizi zannederler. Dünyanın sonu gelse hiç kimseyi bi gram kıskanmayacağım halde :)

Bugün yaptığım buda dün bundan daha belliydi T neden böyle olmuş bugün

Eklentiler

• 66269351-26EE-4A30-8AB2-F0A8B1662E4B.webp
    66269351-26EE-4A30-8AB2-F0A8B1662E4B.webp
    76,9 KB · Görüntüleme: 11
Bugün yaptığım buda dün bundan daha belliydi T neden böyle olmuş bugün
Merhaba, adet sonrası kacinci gün bugün?
Dün pik yapmamisti daha, günden güne olur böyle minik değişiklikler. Önemli olan tam koyu olduğu günden sonra siliklesmesi 🙏

Back
X