• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakarmısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eddagokhan

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
248
132
23
31
Arkadaşlar herkese merhaba gebelik için ovulasyon ile takip ediyorum kendimi , bu dün aksamki testim sizce dün akşam yumurtlamışmıyım ? Ben karar veremedim 😐

Eklentiler

• BFC71C6E-362B-4DEB-ABDD-72EE148A334F.webp
    BFC71C6E-362B-4DEB-ABDD-72EE148A334F.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 101
ovülasyon testine bakabilir misiniz soldaki resim 1 saat sonra koyulaştı sağdaki resim 5dk içinde çıktı sizce pik mi bu ovülasyon testi çok kafamı karıştırıyor 😣

Eklentiler

• 31BBD0ED-1C9E-4970-BC72-7FF24584CA18.webp
    31BBD0ED-1C9E-4970-BC72-7FF24584CA18.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 76
  • B65C2B9F-E18F-4BC7-A1C1-C25289504C22.webp
    B65C2B9F-E18F-4BC7-A1C1-C25289504C22.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 81
Ben pcos hastasıyım , sizce yumurtlamışmıyım ???

Eklentiler

• 815363D3-C655-4938-B555-A3441F75FC68.webp
    815363D3-C655-4938-B555-A3441F75FC68.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 76
Var yazmışsın ben sogam kürü denedim adet olamadım o zaman ovulasyon testide yapmıyordum acaba yine denesemmi yumurtlatırmı beni 😐
ben adet olmuyodum kışın soğan kürünü yaptm düzenli tarihlerde olmasada işe yaradı bence bi şans daha ver soğan kürüne belki bişeyi eksik yapmş olablrsn iyice araştır heryerde farklı tarif var çünkü ...saraçoğlunun kendi ağzından videoları var

ben adet olmuyodum kışın soğan kürünü yaptm düzenli tarihlerde olmasada işe yaradı bence bi şans daha ver soğan kürüne belki bişeyi eksik yapmş olablrsn iyice araştır heryerde farklı tarif var çünkü ...saraçoğlunun kendi ağzından videoları var
Valla denerim ilaçsız adet olamıyorum zaten ovulasyon testimdede 22. Gün bugün sanırım yumurtlama olmadı 😐 sence benim testlerimde yumurtlama varmı ?

Valla denerim ilaçsız adet olamıyorum zaten ovulasyon testimdede 22. Gün bugün sanırım yumurtlama olmadı 😐 sence benim testlerimde yumurtlama varmı ?
silikten koyuya gidiyorsa vardır ... ayrıca pco hastalarıda yumurtluyor sadece zamanını hesaplama şansmz olmuyo ...sabırla bekleyelm bakalm zaten bu ay da olmazsa soğan kürünü bu senede yapıcam 😞

Canım t çizgisinin c den daha koyu olması gerektiğini biliyorum sanki t biraz daha silil
10. güne kadar atmışsınız sanırım bende inceledim silik hep :) Denemeye devam yılmadan 💕🌼🤲
Reglim de 6 gün sürdü 16.güne kadar olan testlerim bunlar digerlerini eklemedim digerlerinde T çizgisi yok denicek kadar az :) bencede henüz yumurtlamadım ama bazen çok arada kalıyorum kaçırmış olma korkusu malum 🤷🏻‍♀️🥰☺️☺️

Reglim de 6 gün sürdü 16.güne kadar olan testlerim bunlar digerlerini eklemedim digerlerinde T çizgisi yok denicek kadar az :) bencede henüz yumurtlamadım ama bazen çok arada kalıyorum kaçırmış olma korkusu malum 🤷🏻‍♀️🥰☺️☺️
Çok haklısın canım benim, Ama 7. Gün biraz şüpheli gibi sanki bir tık koyu. Bence kaçırma ihtimalini en aza indirmek için gün aşırı en mantıklısı kuzum. Ben de bu ay yeni başladım 3. Günü yaptım bugün ama gün aşırı devam 🌼 doktora kalsa her gün dedi 😁

Çok haklısın canım benim, Ama 7. Gün biraz şüpheli gibi sanki bir tık koyu. Bence kaçırma ihtimalini en aza indirmek için gün aşırı en mantıklısı kuzum. Ben de bu ay yeni başladım 3. Günü yaptım bugün ama gün aşırı devam 🌼 doktora kalsa her gün dedi 😁
Haklısınn ama bir sayfa takip ediyorum bu testleri aldıgım baya başarılı orda yumurtlama olmadan haftada iki kere ilişki diyor spermin etkili olması için bizde onu dinliyoruzZz 🙈😊😊

Haklısınn ama bir sayfa takip ediyorum bu testleri aldıgım baya başarılı orda yumurtlama olmadan haftada iki kere ilişki diyor spermin etkili olması için bizde onu dinliyoruzZz 🙈😊😊
Evet kuzum ama ya kacirirsam korkusu 😑 yüreklerimiz pır pır vallahi 😁 Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın 💕💕🤲🤲🌼🌼

Back
X