Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mucize0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
618
269
53
Merhaba arkadaşlar 25 Eylül Kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.ilk adetim 23 ekimde geldi ve adetim 28 ekimde tamamen bitti.tekrar gebelik düşündüğüm için ovülasyon testi yaptım cuma günü ikinci çizgi oluşmadı .Cumartesi yani bugün yaptığımda t çizgisi oluştu erken yumurtlama olabilirim test beni yanıltıyor mu .hiç bir ilaç kullanmıyorum .test markası LABOQUICK yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• A9B3D6E1-1616-405D-8DF7-F49760096BF9.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 269
Canım bu çizgi hep çıkacak önemli olan t çizgisi c kadar koyu yada daha koyu olacak yumurtlana o Zaman

Bak benim ovulasyonlarim testlerime

Eklentiler

• IMG20201027231946.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 250
Gebelik testi gibi değil yumurtlama testinde ikinci cizgi hep çıkar, günden güne koyulasarak ilk çizgi kadar koyu veya ondan daha koyu oldugu gün yumurtlama gününüzdür

Gebelik testi gibi değil yumurtlama testinde ikinci cizgi hep çıkar, günden güne koyulasarak ilk çizgi kadar koyu veya ondan daha koyu oldugu gün yumurtlama gününüzdür
İlk defa ovülasyon testi yapıyorum ikinci çizgi çıkınca yumurtlama olmak üzere sandım sizin testinize göre yumurtlama 18.gün mü

İlk defa ovülasyon testi yapıyorum ikinci çizgi çıkınca yumurtlama olmak üzere sandım sizin testinize göre yumurtlama 18.gün mü
O testler bana ait degil ama arkadaşta pko var sanırım 2-3 kere koyulasma var gibi gördüm ben. Pko olduğunda lh dalgalanmasi oluyor ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…