Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yarbenimoldu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
55
41
3
27
Arkaşlar bişey sorucam 2 aydır adetlerim düzensiz çamur gibi akıntım geliyodu hep o yüzden bu ay pek ihtimal vermedim gebeliğe.bir hafta önce kahverengi parça geldi iki aydır geldiği için pek önemsemedim adet diye kabul ettim adetin 4 .günü pembemsi kan geldi az az.ben yine adetim normale dönüyo heralde diye adetim diye takılmadım.bugün elimde olan ovülasyon testinden yapayım dedim iki tam çift çizgi çıktı.adetli olduğum içinmi test çıktı sizce.Cevap verirseniz çok sevinirim çok teşekkür ederim şimdiden

Canım bu ovulasyon testi, ovulasyon testinde her zaman çift çizgi çıkar zaten. Eğer 2. Çizgi 1. Çizgi ile aynı koyulukta olursa da yumurtanın oluştuğu anlamına gelir. O yüzden sen ne soruyosun anlamadım? Adetin varmış bitmiş, ovulasyon yapmışsın. Evet. Çift çizgi her zaman çıkıyor zaten.

Tam kırmızıya dönmedi sanırım akıntının pembe geliyor ve normal zamanından erken gelmiş anladığım kadarıyla doktora gittiniz mi acaba düzensiz adetle ilgili olarak yerleşme olma ihtimalini düşünüyorsunuz gibi geldi.. her ihtimali değerlendirmek lazım çok aradaysanız bide gebelik testi yapın sonra da doktora gidin bence

canim gebelik testi al ustune goruyor olabilirsin

Adetin son günü olduğu için sormak istedim çünkü yumurtlama akıntım geldiği zaman bile hiç böyle görmemiştim

Aslında adetim son günü yaptım çok az pembe lekelenmem vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…