Canım pik değil testin ama devam et yakındırMerhaba kızlar adetimin bitiş tarihi 30 hazirandı .Adetim bittiğinden 2 gün sonra soğan suyuna başladım .İlk 15 gün içtim sonrasında bıraktım .Bununla birlikte ovulasyon testide yaptım bugün 20. Gün bugüne kadar hep silik çizgiler çıktı ovu testinde bugün ise bu şekilde çıktı sizce pik mi ? 20.günde pik olurmu ? illaki hep 12-14.günlermi pik oluyor yoksaCevaplarsanız çok sevinirm
Nezaman başladın yapmaya canım ovu testiniBugün 20.gün adetime nerdeyse 6-7 gün kaldı bu durum normalmi canım
Nezaman başladın yapmaya canım ovu testini
Sen yinede bu günü değerlendir zaten 2 günde bir değerlendirdiysen tutma şansı var tabiki yapamaya devam et daha koyu çıkarsa geç yumurtlamış olacaksın inşallah nasip olsunadetim bittiğinin ertesi günü yapmaya başladım canım internetten getirrttim
İnşallah canımmmmSen yinede bu günü değerlendir zaten 2 günde bir değerlendirdiysen tutma şansı var tabiki yapamaya devam et daha koyu çıkarsa geç yumurtlamış olacaksın inşallah nasip olsun
Bugün 20.günüm ne zaman olacak bu dahaHenüz pik değil hala testiniz
Aynen canım öyle yapıyorum 2-3 damla sıkıyorum inşallah yakındır yumurtlamamCok damlatma bide en fazla 2 yad 3 damla .. devamkee yakındır cnm
Hamile kalma fikriyle beraber adette gecikmeler yaşanabiliyor :) Bu durumda sanırım geç yumurtlama da mümkün. Testlere devammBugün 20.günüm ne zaman olacak bu dahaanormallik bendemi diye düşünüyorum
Ay benimkinin dağılması bu yüzdenmi yaaa bende diyorumki niye renk dağılıyoİnşallah cnm ben 3 damlatıyordum tam ıslanınca geri alıyorum bir damlayıböyle dağılma olmasın diye
İşte cnm cok damlatınca renk dağılıyorAy benimkinin dağılması bu yüzdenmi yaaa bende diyorumki niye renk dağılıyoDiğer yaptığım testleri bi görseniz renkleri dağılmış hep bende diyorumki bu testlermi hatalı
Yarın ilk işim bu olacak sağol canımİşte cnm cok damlatınca renk dağılıyordikkat et ona 2 damla koy 3 te koysan geri al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?