- 11 Şubat 2018
- 261
- 54
- 98
- Konu Sahibi Mutsuzprenses30
-
Gün aşırı olması gerekli genelde. Pik ve pikten sonraki gün de ilişki olması iyi olur.Arkadaşlar 7 gundur ovulasyon testi kullaniyorum sanirim bugun yumurtlama gordum 2 gundur düzenli iliskimiz var eşimle ilk sorum su sperm kalitesi duser diyolar yumurtlama da dollenmeyi engeller mi ikinci sorumda ben simdi kac gun daha iliskiye girmem gerek
Bugunu degerlendirmem gerekiyomu benim pekiGün aşırı olması gerekli genelde. Pik ve pikten sonraki gün de ilişki olması iyi olur.
Bence evet.Bugunu degerlendirmem gerekiyomu benim peki
Sperm zayiflar falan diyolar ya açıkçası kafam da karışmadı değil çatlama olana kadar devam mi edicem yoksa bugunu degerlendirmem yeterlimiBence evet.
Ya işte şimdiye kadar ustüste oomasaydı keşke bugünü ve yarını değerlendirirdin. Spermin kendini yenilemesi 48 saat sürüyor genelde. Istersen bugün dur yarını degerlendir. Bugün yumurtlardan dünden önceki günden sperm vardır rahimde.Sperm zayiflar falan diyolar ya açıkçası kafam da karışmadı değil çatlama olana kadar devam mi edicem yoksa bugunu degerlendirmem yeterlimi
Teşekkür ederim kuzum sağolYa işte şimdiye kadar ustüste oomasaydı keşke bugünü ve yarını değerlendirirdin. Spermin kendini yenilemesi 48 saat sürüyor genelde. Istersen bugün dur yarını degerlendir. Bugün yumurtlardan dünden önceki günden sperm vardır rahimde.
Rica ederim.Teşekkür ederim kuzum sağol
Rica ederim.
Kuzu peki benim yumurtlamam dündü salı günü birliktelik olduğu için dünu boş bıraktım bugünde çatlama oldu bugünü degerlendirsemmi bende esimde sperm azlığı oldugu için birgün arayla değerlendirim dedim bugunde çatlama oldu catlamada gebelik olurmuYa işte şimdiye kadar ustüste oomasaydı keşke bugünü ve yarını değerlendirirdin. Spermin kendini yenilemesi 48 saat sürüyor genelde. Istersen bugün dur yarını degerlendir. Bugün yumurtlardan dünden önceki günden sperm vardır rahimde.
Çatlama da önemli bence birliktelik olmalıKuzu peki benim yumurtlamam dündü salı günü birliktelik olduğu için dünu boş bıraktım bugünde çatlama oldu bugünü degerlendirsemmi bende esimde sperm azlığı oldugu için birgün arayla değerlendirim dedim bugunde çatlama oldu catlamada gebelik olurmu
Tamamdır coook teskkur ederimÇatlama da önemli bence birliktelik olmalı
Rica ederim.Tamamdır coook teskkur ederim
Bnce değerlendirmeye devam edin bugün eğer isterseniz de daha sonra gün aşırı silikleşene kadar testi yapmaya devam edin bnce.hakkınızda hayırlısıArkadaşlar 7 gundur ovulasyon testi kullaniyorum sanirim bugun yumurtlama gordum 2 gundur düzenli iliskimiz var eşimle ilk sorum su sperm kalitesi duser diyolar yumurtlama da dollenmeyi engeller mi ikinci sorumda ben simdi kac gun daha iliskiye girmem gerek
Arkadaşlar dünü değerlendiremedik acaba yine de gebelik olurmuTamamdır coook teskkur ederim
Canım önemli olan yumurtlamadan önce yumurtlama zamanı ve çatlama sonrası olan ilişki Diyorla.Ben doktora gitmeden önce yumurtlamayı gördükten sonra 4 gün ilişki yapıyorduk olmadı bu zamana kadar.Doktor bana adet biter bitmez 1 gün arayla ilişki yap dedi ben o şekilde deniyorum bu ay. Mesela dün ve önceki gün yumurtlama oldu ama dünü değerlendirdim,bugün çatlama oldu ama değerlendirmedim yarın değerlendircem.Çünkü doktor 1 gün arayla yapın dediği için.Bnce dert etme o yüzdenArkadaşlar dünü değerlendiremedik acaba yine de gebelik olurmu
Lütfen bana da yardımcı olur musunuz Son 5 testim.Her eden gün biraz daha soluklaşıyor 3 ü koyu gibi içlerinden.3 yumurtlama mı acaba.Kasıklarım,karnımın alt kısmı,belim adet olacakmışım gibi ağrıyor.27 nisan ilk adet günüm 30 nisanda bitti.Lütfen yardımcı olur musunuzTeşekkür ederim kuzum sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?