• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testime bakar mısınız

sutlukahvem

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
130
16
13
27
Normalde dün adet gunumdu gelen giden yok gecikmem olur genelde o yüzden şaşırmadım ama ovulasyon testi bu şekilde anlamadım ben

Eklentiler

• 1000011839.webp
    1000011839.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 30
Bunlardan hiçbiri pozitif değil test çizgisiyle control çizgisi ya aynı koyulukta ya da test çizgisi daha koyu olmalı, ayrıca ovulasyon testi LH seviyesini ölçer, adete doğru ovulasyon testini pozitif görenler tamamen tesadüfen görmüştür. Betahcg için gebelik testine bakmanız daha sağlıklı. Umarım vardır.

Bunlardan hiçbiri pozitif değil test çizgisiyle control çizgisi ya aynı koyulukta ya da test çizgisi daha koyu olmalı, ayrıca ovulasyon testi LH seviyesini ölçer, adete doğru ovulasyon testini pozitif görenler tamamen tesadüfen görmüştür. Betahcg için gebelik testine bakmanız daha sağlıklı. Umarım vardır.
Ovulasyon köyü çıkıp gebelik öğrenen olmuş o yüzden acaba mi diyorum

dedim ya tamamen tesadüf, bence bulabilirsen al bir tane predictor gebelik testi, sana en güvenilir sonucu versin. Sonra da doooğru kan vermeye🥰

dedim ya tamamen tesadüf, bence bulabilirsen al bir tane predictor gebelik testi, sana en güvenilir sonucu versin. Sonra da doooğru kan vermeye🥰
İnşallah ya dün bi test yaptığım aslında ilk başta bir şey görmedim sonrasında flaşla bakarken çok çok silik bir şey gördüm ama istediğim için mi gördüm gerçekten var mıydı Emin olamadım inşallah vardır

Back
X