OVÜLASYON TESTİME BAKAR MISINIZ

babyyoda1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
93
12
Artımed marka ovülasyon testi aldım burada sadece bunu buldum internetten sipariş versem gecikirdi belki de.
Adetimin bitmesinin üzerinden 2 gün geçti. Uygulamada ovülasyona daha 4 gün var diye gösteriyor.
Sizce bu ovülasyon testini nasıl yorumlamalıyım? Silik çizgi yumurtlama anlamına mı geliyor bugünü değerlendirmeli miyim? Yardımınıza ihtiyacım var teşekkürler şimdiden🥰

IMG_1454.jpeg
Ovülasyon testi bu kızlar

Artımed marka ovülasyon testi aldım burada sadece bunu buldum internetten sipariş versem gecikirdi belki de.
Adetimin bitmesinin üzerinden 2 gün geçti. Uygulamada ovülasyona daha 4 gün var diye gösteriyor.
Sizce bu ovülasyon testini nasıl yorumlamalıyım? Silik çizgi yumurtlama anlamına mı geliyor bugünü değerlendirmeli miyim? Yardımınıza ihtiyacım var teşekkürler şimdiden🥰
Ovulasyon testi bir kere yapılan bir şey değil. Önce t çizgisi c den daha koyu olacak şekilde olmalı. Bu pik demek oluyor. Yani yumurtlama olmaya çok yakın. O günü değerlendireceksin. Sonra ki gün yumurtan çatlamış mı diye testi tekrar yapacaksın. Ve eğer o çizgi silikleştiyse yumurtan çatlamıştır o günü de değerlendireceksin 😊

Ovulasyon testi bir kere yapılan bir şey değil. Önce t çizgisi c den daha koyu olacak şekilde olmalı. Bu pik demek oluyor. Yani yumurtlama olmaya çok yakın. O günü değerlendireceksin. Sonra ki gün yumurtan çatlamış mı diye testi tekrar yapacaksın. Ve eğer o çizgi silikleştiyse yumurtan çatlamıştır o günü de değerlendireceksin 😊
Yani bugünden itibaren her gün aynı saatte testi yapmam gerekiyor değil mi

IMG_2907.jpeg
Bende pcos olduğu için genel olarak hep koyu çıkıyor Pik olmayan günlerde de. Ama benim pikim en aşağıda kiydi mesela. O günü değerlendirdim. Sonra ki gün test yaptım silikleşti çatlamıştı o günü de değerlendirdim

IMG_2976.jpeg

Bakın bu da bu ay olan pik testim ve sonra ki gün silikleşmiş çatlamış yani 😊 Bugünlerin hepsini değerlendirin

Eklentiler

• IMG_2989.jpeg
    IMG_2989.jpeg
    142,4 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar merhaba, artımed ovülasyon testim bu şekilde bu ay ilk kez deneme yapıyoruz.
18-21-22 tarihlerini değerlendirebildik.
Bugün yaptığım test iyice silikleştiği için verimli günler geçti olarak yorumluyorum.
Sizde yorumlayabilirseniz çok memnun olurum :)

Eklentiler

• IMG_7382.jpeg
    IMG_7382.jpeg
    95,5 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar merhaba, artımed ovülasyon testim bu şekilde bu ay ilk kez deneme yapıyoruz.
Bugün yaptığım test iyice silikleştiği için verimli günler geçti olarak yorumluyorum.
Teste göre verimli günleri zaten değerlendirmişsiniz inşallah istediğiniz hayırlısı ile olur canım
Ben de geçen ay artımedle denedim ama olmadı bu ay birgebeningünlüğüne geçtim

Merhaba sonucun net acaba

X