Kaçıncı gününüz bugün bide regliniz kaç gün sürüyorAyın 11.inden beri yapıyorum bende bugün pik oldu.
regliniz kaç gün sürüyorhayırlı
10.Gün bugün ovülasyon testinde.Reglim 4.5-5 gün sürüyor. 7 kasımda adet oldum 11'inde bitti.Kaçıncı gününüz bugün bide regliniz kaç gün sürüyorhayırlısı olsun
Ya ne güzel benimde aynısı 7 Dide oldum 11 de bittim hatta 10 da bittim bugün 14 günüm ve ortada pik vs hiç bişey yok10.Gün bugün ovülasyon testinde.Reglim 4.5-5 gün sürüyor. 7 kasımda adet oldum 11'inde bitti.
Sabırlı olun olacaktır mutlakaYa ne güzel benimde aynısı 7 Dide oldum 11 de bittim hatta 10 da bittim bugün 14 günüm ve ortada pik vs hiç bişey yok
Çok gecikmiş değil ki. Döngünüzün 15.günündesiniz. 28 günde bir regl gören insanlarda bile ortalama 14.günde deniliyor. Bende pcos var mesela ya da adetiniz daha uzun döngüdeyse daha geç yumurtlayabilirsiniz herkes 14.günde pik görecek diye bir durum yokYa ne güzel benimde aynısı 7 Dide oldum 11 de bittim hatta 10 da bittim bugün 14 günüm ve ortada pik vs hiç bişey yok
Sabırlı olun olacaktır mutlakapeki öncesinde bebek denemeniz oldu mu
Çok teşekkür ederim amin herkesin görünce benim görmeyince ister istemez bı karamsarlik oluyor nasip herşeyÇok gecikmiş değil ki. Döngünüzün 15.günündesiniz. 28 günde bir regl gören insanlarda bile ortalama 14.günde deniliyor. Bende pcos var mesela ya da adetiniz daha uzun döngüdeyse daha geç yumurtlayabilirsiniz herkes 14.günde pik görecek diye bir durum yok
Olursa 4 cu olucak canım kist var bende uzun yıllardır ne küçülüyor ne büyüyor doktorum hamile kalıp sezaryen ile almayı önerdi eşimin de yaşı geçiyor geçmeden nasip olursa olsun dedik nasip bakalımSabırlı olun olacaktır mutlakapeki öncesinde bebek denemeniz oldu mu
Ovulasyon günü yakalamak adına güzel ama bence kesinlikle aşırı stresli bir süreç. Benim ovulasyon testi yaparken sinirlerim bozuluyordu artıkÇok teşekkür ederim amin herkesin görünce benim görmeyince ister istemez bı karamsarlik oluyor nasip herşey
Merhaba bende bir şey sormak istiyorum her ay 2 yada 3 gün erken geç yada tam günümde öluyorum adetim 7 gün sürüyor bu 2nci ay ovulasyon testi yapıyorum geçen ay 14 ncü gün felan olmuştu galiba pik ama bu ay 8 ncı gün pik gorundu sonra siliklesti sonra hafif koyulasiyor gibi oldu yine siliklesti anlayamadım bu normal mi yumurtlicam mi yada tumurtladim bitti mi anlamadımÇok gecikmiş değil ki. Döngünüzün 15.günündesiniz. 28 günde bir regl gören insanlarda bile ortalama 14.günde deniliyor. Bende pcos var mesela ya da adetiniz daha uzun döngüdeyse daha geç yumurtlayabilirsiniz herkes 14.günde pik görecek diye bir durum yok
17 Kasım pik 18 Kasım çatlamış 19 kasımda ki koyuluk anlamlı bir koyuluk değil herhangi bir şeyi göstermiyor yaniMerhaba bende bir şey sormak istiyorum her ay 2 yada 3 gün erken geç yada tam günümde öluyorum adetim 7 gün sürüyor bu 2nci ay ovulasyon testi yapıyorum geçen ay 14 ncü gün felan olmuştu galiba pik ama bu ay 8 ncı gün pik gorundu sonra siliklesti sonra hafif koyulasiyor gibi oldu yine siliklesti anlayamadım bu normal mi yumurtlicam mi yada tumurtladim bitti mi anlamadım
Birde test yapmaya sence devam etmelimiyim çünkü 17 Şi gündüz pik 18 akşam siliklesdi ondan kafam karisti17 Kasım pik 18 Kasım çatlamış 19 kasımda ki koyuluk anlamlı bir koyuluk değil herhangi bir şeyi göstermiyor yaniBen şimdi kendi testlerimi önce ki bulabilirsem atıcam ne demek istediğimi anlayacaksınız
Hatta sanırım 17 Kasım sabah yapmışsınız bir de en son aksam herhalde o günün akşamı çatlamış gözüküyor17 Kasım pik 18 Kasım çatlamış 19 kasımda ki koyuluk anlamlı bir koyuluk değil herhangi bir şeyi göstermiyor yaniBen şimdi kendi testlerimi önce ki bulabilirsem atıcam ne demek istediğimi anlayacaksınız
Ovulasyon günü yakalamak adına güzel ama bence kesinlikle aşırı stresli bir süreç. Benim ovulasyon testi yaparken sinirlerim bozuluyordu artıkO yüzden usg ile yumurtalama hem daha garanti hemde her gün test yapıp strese sokmuyor. Ben ultrasonda hekim 15 mm den yukarı söylediğinde yapıyorum 1-2 kez olurda doktor kontrolüne gitmeden çatlarsa kaçırmayayım diye
Ben bir kere açıkçası koyuluk ve çatlama gördüğümde bırakıyordum yapmayı. Artık usg ile yumurta takibi yapıyorum. Bu durum sizi strese sokuyorsa ve emin olmak istiyorsanız bence yarın usg kontrolü yaptırın imkanınız varsa. Zaten çatlama yeni olduğunda usg den sıvı görüyorlar ve yeni çatlamış diyorlar ya da arkadan gelen herhangi bir yumurta varsa onu söyler. Böylelikle tüm ay test yapmaktan ve şüpheden kurtulursunuzBirde test yapmaya sence devam etmelimiyim
Adetin ý ncı günü beraberlik oldu birde 18 degerlendirmistikHatta sanırım 17 Kasım sabah yapmışsınız bir de en son aksam herhalde o günün akşamı çatlamış gözüküyor
Genelde çatlamadan bir iki gün öncesini yakalamakta fayda var. Biliyorsunuzdur belki sperm 48-72 saat kalabiliyorken rahimde yumurta ise 12-24 saat kalabiliyor. O yüzden pikten önce ki bir iki günü yakalamakta fayda var. Bunun için genelde regli bittikten sonra gün aşırı ilişki diyorlarAdetin ý ncı günü beraberlik oldu birde 18 degerlendirmistikaynen dediğiniz gibi oldu
Kesinlikle öyle geçen ay yakaladık ama malesef dediğiniz gibiGenelde çatlamadan bir iki gün öncesini yakalamakta fayda var. Biliyorsunuzdur belki sperm 48-72 saat kalabiliyorken rahimde yumurta ise 12-24 saat kalabiliyor. O yüzden pikten önce ki bir iki günü yakalamakta fayda var. Bunun için genelde regli bittikten sonra gün aşırı ilişki diyorlarTabi tüm şartlar sağlandığında bile sizin o ayki yumurtanızın kaliteli olması eşinizin kaliteli sperminin buluşması lazım. Benim gibi aaa piki çatlamayı yakaladım kesin bu ay diye düşünmeyin. 8 aydır deniyorum bende
Ben ilk defa deniyorum açıkçası diğer çocuklarımda hiç takip etmedim yumurtlama vs ilk aylarda hamile kalıyordum nasip işteOvulasyon günü yakalamak adına güzel ama bence kesinlikle aşırı stresli bir süreç. Benim ovulasyon testi yaparken sinirlerim bozuluyordu artıkO yüzden usg ile yumurtalama hem daha garanti hemde her gün test yapıp strese sokmuyor. Ben ultrasonda hekim 15 mm den yukarı söylediğinde yapıyorum 1-2 kez olurda doktor kontrolüne gitmeden çatlarsa kaçırmayayım diye