Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilemedim ki ya gündüz yaptığım böyle koyu oluyor akşam yaptığım daha silik oluyor tamam çatladı diyorum sabah yine koyulaşmışBende yeni yaptım bu ay sordum buraya. Bence senin yumurtlamam bugün en koyu gün bugün çünkü
Düzenledim gün gün ilk 15 dakikaları şimdi bakabilir misinizBende yeni yaptım bu ay sordum buraya. Bence senin yumurtlamam bugün en koyu gün bugün çünkü
Hepsi koyu gibi . Acaba birden fazla mı yumurtlamanız oluyor. İki günde bir değerlendirin benceDüzenledim gün gün ilk 15 dakikaları şimdi bakabilir misiniz
Polikistik over var sanırım o yüzdenHepsi koyu gibi . Acaba birden fazla mı yumurtlamanız oluyor. İki günde bir değerlendirin bence
Ayy çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alıp büyütün inşallah Umut oldunuz bana inşallah aynısını yaşarımbende de pcos var benim ovülasyon testlerim aynı seninki gibi pozitif çıkıyordu.benim hatta 16-17 gün boyunca pozitif çıktığı oldu. En sonunda doktora gittim tabi hormon testleri vs yaptıracaktım ama bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim gerek kalmadı. ben de bu ovulasyon testlerini garipsiyordum tabii niye hep böyle pozitif diye bi gariplik olduğu belliydi ama sen de bu testlerin pozitif çıktığı günleri de değerlendir ne zaman yumurtalayacağımız belli olmuyor biz pcosluların
Bugün de bu şekilde sanırım yumurtlama olmayacakHepsi koyu gibi . Acaba birden fazla mı yumurtlamanız oluyor. İki günde bir değerlendirin bence
Olabilir ama çok takılma bu testlere . Sen gün aşırı değerlendir yine de canım.Bugün de bu şekilde sanırım yumurtlama olmayacak
Doğru söylüyorsunuz aslında bi yandan da aldığıma pişman oldum zaten takıntılı bi insanım bişeyi çok kafama takar düşünürüm çözüm ararım bu testler bi tık yordu beni en iyisi dediğiniz gibi yapayımOlabilir ama çok takılma bu testlere . Sen gün aşırı değerlendir yine de canım.
Takılma hiç , kaçıncı ayın bu?Doğru söylüyorsunuz aslında bi yandan da aldığıma pişman oldum zaten takıntılı bi insanım bişeyi çok kafama takar düşünürüm çözüm ararım bu testler bi tık yordu beni en iyisi dediğiniz gibi yapayım
İlk kullanımım 3 senedir bebiş istiyoruz İstanbul çam Sakura şehir hastanesinde infertilite bölümünde tedavi görüyorum .Takılma hiç , kaçıncı ayın bu?
Kısa zamanda olur inşallah bir tanıdığımda öyleydi klomen kullandı hamile kaldı. Doktor eşliğinde tabi. onu denediniz mi?İlk kullanımım 3 senedir bebiş istiyoruz İstanbul çam Sakura şehir hastanesinde infertilite bölümünde tedavi görüyorum .
Daha önce özel hastanede 1 kere kullandım çatlatma iğnesiyle nasip olmadı . Şu an adetimin 15.günü duphastona başladım bitince adet günlerimden birinde gidicem ona göre klomen vericekKısa zamanda olur inşallah bir tanıdığımda öyleydi klomen kullandı hamile kaldı. Doktor eşliğinde tabi. onu denediniz mi?
İnşallah bu defa olur. Yaş kaç?Daha önce özel hastanede 1 kere kullandım çatlatma iğnesiyle nasip olmadı . Şu an adetimin 15.günü duphastona başladım bitince adet günlerimden birinde gidicem ona göre klomen vericek
İnşallah 22 yaşındayım hormon sonuçlarım çok yüksek olduğu için daha çok erken de olsa işin ucunu bırakmak istemedim uzun sürer belki ileride pişman olmiyim diye tabi herşeyden önce nasip insan evde çocuk neşesi arıyorİnşallah bu defa olur. Yaş kaç?
Daha gençsin olur inşallah, kendini sıkma dert etme kafana takma . Burda söylüyorlar zaten kafanızı boşattığınız düşünmediğiniz ay oluyor diye.İnşallah 22 yaşındayım hormon sonuçlarım çok yüksek olduğu için daha çok erken de olsa işin ucunu bırakmak istemedim uzun sürer belki ileride pişman olmiyim diye tabi herşeyden önce nasip insan evde çocuk neşesi arıyor
Evet bunları çok okudum aslında ama tahlillerim çok yüksek olduğu için bu kadar takıntı haline geldi biraz daha düzgün sonuçlar gelseydi belki rahat bırakırdımDaha gençsin olur inşallah, kendini sıkma dert etme kafana takma . Burda söylüyorlar zaten kafanızı boşattığınız düşünmediğiniz ay oluyor diye.
Tekrar bakar mısınız rica etsem tekli olan test dün akşamın testi 16.gün de bugünün çatlama olmuş muDaha gençsin olur inşallah, kendini sıkma dert etme kafana takma . Burda söylüyorlar zaten kafanızı boşattığınız düşünmediğiniz ay oluyor diye.