Benimde pek bilgim yok ama ilk idrarla yapılmıyo diye biliyorumHanımlar bakabilir misiniz? Son iki günün ovülasyon testi böyle bende. Sonrasında test yaptım iyice siliklesti ve çizgi yok oldu. Testlerimi sabah uyanır uyanmaz yapıyorum. Alttakinin gecesinde çatladı da pik çizgisini kaçırdım mi acaba ne dersiniz. Bu arada 26 günde hiç sekmeden regl olurum.Eki Görüntüle 3435610
Merhaba dün atlamamak için gece geç saat de olsa 2 sa sıvı perhizi yapamadan test yaptım öncekilere göre bayağı koyu çıktı sizce saat ve sıvı alımına dikkat etmemek etkilemiş midir ? Silikti hep ama dün böyle olduOvulasyon testi ilk idrarla yapılmaz, o bile etki ediyor olabilir.
2 saat sıvı almamak aslında idrardaki lh hormonunun daha yoğun olduğu zamanı yakalamak için yapılan bi şey, dikkat etmeden yapınca koyu çıktıysa dikkat ederek yapsanız daha koyu görürdünüz bence. Koyu çıkmasına etki etmemiştir yani çok silik çıksaydı o zaman etki etmiştir derdim ben olsamMerhaba dün atlamamak için gece geç saat de olsa 2 sa sıvı perhizi yapamadan test yaptım öncekilere göre bayağı koyu çıktı sizce saat ve sıvı alımına dikkat etmemek etkilemiş midir ? Silikti hep ama dün böyle oldu
Tabi bugün devam edeceğim normal düzenime
Çok teşekkür ederim2 saat sıvı almamak aslında idrardaki lh hormonunun daha yoğun olduğu zamanı yakalamak için yapılan bi şey, dikkat etmeden yapınca koyu çıktıysa dikkat ederek yapsanız daha koyu görürdünüz bence. Koyu çıkmasına etki etmemiştir yani çok silik çıksaydı o zaman etki etmiştir derdim ben olsam
Bu ay benimde böyle oldu bende anlamadım ne olduğunu bilen varsa bizi bir aydınlatsın gerçekten kafam karıştı iyiceMerhaba hanımlar. Size danışmak istedim. Geçen ay övülasyon testi yapmıştım 2 gün yumurtlama 3. Gün siliklesip 4. Dün 2. Çizgi yok olmuştu. Fakat bu ay 3 gün yumurtlama gördüm 4. Gün silikleşti. Bugün 5. Gün tekrar yaptım yine 2. Çizgi var. Bi bakıp yorumlar mısınız böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Normalde çatlamadan sonra tek çizgi olması gerekmez mi ?
Hayır tek çizgi olması gerekmez, lh hormonu vücutta hep olan ve dalgalanan bir hormon, silikleştiği sürece çatladı diyebilirsinizMerhaba hanımlar. Size danışmak istedim. Geçen ay övülasyon testi yapmıştım 2 gün yumurtlama 3. Gün siliklesip 4. Dün 2. Çizgi yok olmuştu. Fakat bu ay 3 gün yumurtlama gördüm 4. Gün silikleşti. Bugün 5. Gün tekrar yaptım yine 2. Çizgi var. Bi bakıp yorumlar mısınız böyle bir şeyle karşılaşan var mı? Normalde çatlamadan sonra tek çizgi olması gerekmez mi ?
Yumurtlama yok canım8.gun çizgi pek yokken 9.gun böyle oldu arkadaşlar yumurtlama mi yoksa değil mi bilmiyorum ilk kez kullandığım için yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?