- 6 Aralık 2023
- 35
- 3
- 6
- 28
- Konu Sahibi nuraslinur
Ovülasyon testime bakar mısınız . Hangi günler değerlendirilmeli? Acil yardıma ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki günde bir yaptık ama bazıları da her gün yapın diyor . Kafam bu yüzden çok karışıyor . Bir sene olacak başlayalı henüz doğru günü tutturamadık .Çatlamadan önce ve sonra değerlendirilecek, 3. gün çatlamış eğer spermlerde sorun yoksa gün aşırı öneriliyor
Bildiğim kadarıyla yok Eşim baktırmıştı sıkıntı yok demiş doktor bende de yok bir türlü denk gelmiyorÇatlamadan önce ve sonra değerlendirilecek, 3. gün çatlamış eğer spermlerde sorun yoksa gün aşırı öneriliyor
Pil olmamış henüz t c den daha koyu ya da aynı koyulukta olmalı . Yarın deneyin belki tam koyu çıkarMerhaba arkadaşlar benimde ovülasyon testime bakar mısınız acaba pik mi bugün değerlendirilmeli mi
Pik olmamış henüz t c den daha koyu ya da aynı koyulukta olmalı . Yarın deneyin belki tam koyu çıkar
3 pik olmuş 4 de çatlamış eğer spermde sorun yoksa doktorlar gün aşırı ilişki diyorlarOvülasyon testime bakar mısınız . Hangi günler değerlendirilmeli? Acil yardıma ihtiyacım var Eki Görüntüle 3347527
Evet öyle gözüküyor üç gün önce ve sonrası önemliymiş değerlendirmek lazımBende ilk kez bu ay yapıyorum bugün 10.günüm pik mi olmuş anlamadım
Eki Görüntüle 3347631
Anladım çok teşekkür ederimEvet öyle gözüküyor üç gün önce ve sonrası önemliymiş değerlendirmek lazım
İnşallah güzel haberler alırızAnladım çok teşekkür ederim
Her ilişkide hamile kalma olasılığı %25 imiş yumurtlama günü dahil :)İki günde bir yaptık ama bazıları da her gün yapın diyor . Kafam bu yüzden çok karışıyor . Bir sene olacak başlayalı henüz doğru günü tutturamadık .
3 pik 4 çatlamaOvülasyon testime bakar mısınız . Hangi günler değerlendirilmeli? Acil yardıma ihtiyacım var Eki Görüntüle 3347527
10.gün pik olmuşBende ilk kez bu ay yapıyorum bugün 10.günüm pik mi olmuş anlamadım
Eki Görüntüle 3347631
İnşallahİnşallah güzel haberler alırız
Karışacak bir şey yok aslında, normal şartlar altında sperm 5 güne kadar yaşayabiliyor yumurta da bir gün yaşıyor. İki günde bir yapsanız büyük ihtimalle tutturursunuz. Eğer yumurtlama gününüz belliyse ve eşinizde sperm sorunu yoksa o tarihlerde üç gün boyunca ilişkiye girebilirsiniz.İki günde bir yaptık ama bazıları da her gün yapın diyor . Kafam bu yüzden çok karışıyor . Bir sene olacak başlayalı henüz doğru günü tutturamadık .