Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon testime bakar mısınız
- Konu Sahibi donducet
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Mart 2023
- 2.416
- 977
- 43
- 25
evet ymurtlama o gun olmusMerhaba bu ay yeni kullanmaya başladım Ovülasyon testi ama anlayamadım 14de yumurtlama olmuş mu adet tarihim 8-11 Mart arasıydı
- 13 Mart 2023
- 2.416
- 977
- 43
- 25
tekrar baktimda 13 martta yaptiginiz testte pozitif duruyo o iki gunu degerlendirdimizmiAma ikinci çizgi bir gün sonra baktığımda bu kadar koyulaşmıştı ilk 10 dk daha silikti fark eder mi
- 13 Mart 2023
- 2.416
- 977
- 43
- 25
anladim cnm insallah olumlu sonuc alirsin13 Mart ve 15 martı değerlendirdik
- 13 Mart 2023
- 2.416
- 977
- 43
- 25
bildigim kadariyla ovulasyon testi pozitif ciktiginda yumurtlama olur 36 saat sonra da iliski olur yani evet catlamis olur bn yinede yanlis bilgilendirmek istemem sizi bn boyle biliyom cok kez kullandim ama bnde ise yaramadiİnşallah ikincinin tekrar silikleşmesi çatladıgı anlamına mı geliyor
Bende gün aşırı değerlendiriyordum ama bugün karşılaştırınca daha belirgin geldi 13 Mart hayırlısı olsun diyelim o zaman siz ne zamandır deniyorsunuzbildigim kadariyla ovulasyon testi pozitif ciktiginda yumurtlama olur 36 saat sonra da iliski olur yani evet catlamis olur bn yinede yanlis bilgilendirmek istemem sizi bn boyle biliyom cok kez kullandim ama bnde ise yaramadi
- 13 Mart 2023
- 2.416
- 977
- 43
- 25
Bende gün aşırı değerlendiriyordum ama bugün karşılaştırınca daha belirgin geldi 13 Mart hayırlısı olsun diyelim o zaman siz ne zamandır deniyorsunu
ben 5 yildir ugrasiyorum yapmadigim sey kalmadi desem yeridir asilama denedim en sonunda ilki olumsuz olunca ikinci demedim yarin sonuc ogrenecem bana dua edermisimizBende gün aşırı değerlendiriyordum ama bugün karşılaştırınca daha belirgin geldi 13 Mart hayırlısı olsun diyelim o zaman siz ne zamandır deniyorsunuz
İnşallah olur isteyen annelik duygusunu barındıran herkese Allahım nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın dualarım seninleben 5 yildir ugrasiyorum yapmadigim sey kalmadi desem yeridir asilama denedim en sonunda ilki olumsuz olunca ikinci demedim yarin sonuc ogrenecem bana dua edermisimiz
- 13 Mart 2023
- 2.416
- 977
- 43
- 25
cok saol cnm Allah'ım sanada tez zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsinİnşallah olur isteyen annelik duygusunu barındıran herkese Allahım nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın dualarım seninle
- 13 Mart 2023
- 2.416
- 977
- 43
- 25
siz ne kadarlik evlisinizAmin bitanem
Bir yıl olmak üzere 7aydır deniyoruz bir gebeliğim dış gebelik oldu iç kanama ile sonuçlandı tek tüpüm alındı şuanlık eşimde de bende de bir sıkıntı yok ama zamanlar denk gelmiyor sanırımsiz ne kadarlik evlisiniz
- 13 Mart 2023
- 2.416
- 977
- 43
- 25
anladim cnm nasip insallah olurBir yıl olmak üzere 7aydır deniyoruz bir gebeliğim dış gebelik oldu iç kanama ile sonuçlandı tek tüpüm alındı şuanlık eşimde de bende de bir sıkıntı yok ama zamanlar denk gelmiyor saanladim cnm
- 13 Mart 2023
- 2.416
- 977
- 43
- 25
yok cnmMerhaba benim yumurta çatlamış mı acaba
- 13 Mart 2023
- 2.416
- 977
- 43
- 25
y