- 30 Eylül 2017
- 289
- 93
- Konu Sahibi muallime7285
Kızlar anlayanlar ovulasyon testime bakabilir mi acaba? Yumurtlamanın bu kadar uzun sürmesi normal mi? Gecen ayda 5 6 günde silikleşmişti yine öyle olacak sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gün sıralaması olmadığı için yorum yapamadım ama sizde pcos olma ihtimali var mıKızlar anlayanlar ovulasyon testime bakabilir mi acaba? Yumurtlamanın bu kadar uzun sürmesi normal mi? Gecen ayda 5 6 günde silikleşmişti yine öyle olacak sanırım. Eki Görüntüle 3155299
Pcos yok gün sıralaması lh ın arttıgı şekilde her gün aynı saatlerde sıvı alımına dikkat ederek yaptım. Merak ettigim şey yumurtluyorum da lh seviyem mi hemen düşmüyor acaba yoksa yumurtam çatlamıyor muGün sıralaması olmadığı için yorum yapamadım ama sizde pcos olma ihtimali var mı
Çatlamıyor da olabilir ama birşey diyemem. Zaten çatlamaması da pcosun bi boyutu. Adet gününüzde hormon testi yaptırın 2 ya da 3. Günü. Ortadaki pik gibi aslında ama çatlama olsa silikleşirdi.Pcos yok gün sıralaması lh ın arttıgı şekilde her gün aynı saatlerde sıvı alımına dikkat ederek yaptım. Merak ettigim şey yumurtluyorum da lh seviyem mi hemen düşmüyor acaba yoksa yumurtam çatlamıyor mu
Doktor bi kaç ay önce genel hormonlarıma baktı sıkıntı görmedi gecen haftada progestorunma baktı gayet iyi yumurta var dedi ama gözden kaçırdıgı bir şey olabilir mi acababence de pcos bu. hormon dengesizliği yüzünden. bende de olmuştu böyle. yumurtaların kiste dönüşmüştür sancı yapabilir
Gebelik düşündüğümde 7 8 ay önce yaptırmıştım sıkıntı yoktu ama 1 2 gün daha silikleşmezse yine yaptırayımÇatlamıyor da olabilir ama birşey diyemem. Zaten çatlamaması da pcosun bi boyutu. Adet gününüzde hormon testi yaptırın 2 ya da 3. Günü. Ortadaki pik gibi aslında ama çatlama olsa silikleşirdi.
Yaptırmakta fayda var çünkü benim haziranda çok güzel çıktı ağustosta da bi o kadar bozuk çıktı. 2 ayda bile değişiyorGebelik düşündüğümde 7 8 ay önce yaptırmıştım sıkıntı yoktu ama 1 2 gün daha silikleşmezse yine yaptırayım
Yaptırmakta fayda var çünkü benim haziranda çok güzel çıktı ağustosta da bi o kadar bozuk çıktı. 2 ayda bile değişiyor
Vallahi ben diyecektim de yok ya insan hamile olsa bilir diyordum nasıl anlamadınız belirtiniz yok muyduEki Görüntüle 3157118 Hamileymişim ondan öyleymiş çok şükür
Yoktu vallaVallahi ben diyecektim de yok ya insan hamile olsa bilir diyordum nasıl anlamadınız belirtiniz yok muydu
Öncelikle tebrik ederim sizi Bir şey merak ettim gebeliğiniz daha yeni mi oluşmuş. Ovulasyon testlerini adete kadar mı kullandınız yada adetten hemen sonra mı kullanmaya başladınız? Şeyden dedim genellikle 14 15. Günlerde oluyor ya bu pik olayı şaşırdım sadece geçen aydan hamile kalıp adet mi gördünüz diyeEki Görüntüle 3157118 Hamileymişim ondan öyleymiş çok şükür
Canım benimde böyle pcodanmi oluyormus bakarmisinGün sıralaması olmadığı için yorum yapamadım ama sizde pcos olma ihtimali var mı
Sizin bi sıkıntı yok aslında sanki ikinci pik olmuşCanım benimde böyle pcodanmi oluyormus bakarmisin
Evet canım ikinci dün yaptım,alttakiler bugunSizin bi sıkıntı yok aslında sanki ikinci pik olmuş
Yapma sırasına göre dizdiniz dimi
Bence değerlendirin çatlamış yumurtaEvet canım ikinci dün yaptım,alttakiler bugun
sabah ikinci idrarla yaptım silikleşmiş,bir ğün önce değerlendirebildim anca ,eşim dün gece hastaydı değerlendiremedim maalesefBence değerlendirin çatlamış yumurta
Baksanıza silik olmuş
Soerm 2-3 gün canlı kalabiliyor sıkıntı olmaz heralde,herşey gönlünüzce olsunsabah ikinci idrarla yaptım silikleşmiş,bir ğün önce değerlendirebildim anca ,eşim dün gece hastaydı değerlendiremedim maalesef
İnşallah canım teşekkürlerSoerm 2-3 gün canlı kalabiliyor sıkıntı olmaz heralde,herşey gönlünüzce olsun
Gün sıralaması olmadığı için yorum yapamadım ama sizde pcos olma ihtimali var mı