Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Bugün yaptığım test pozitif mi yani çatlama olmuş mu sizce ?
Eki Görüntüle 2840488
Yumurtlama olmamış ki daha çatlama olsun siz terimleri mi karıştırdınız acaba bir de lütfen ilişkiye girin bayat spermler döllenme olmaz haftada iki ve ya üç kez ilişkiye girin hiç bişey olmaz 2 3 güne kadar yumurtlama olur bugün ilişki olsun

T çizgisi C kadar ya da daha koyu olmalı bunlar negatif... Spermlerin arada boşaltılması lazım çok uzun beklemesi de iyi değil... En iyi yöntem gün aşırı ilişki. Bir de kaç günde bir adet oluyorsunuz? Düzenli mi? Ona göre tahmini yumurtlama gününü hesaplayabilirsiniz.

Ya ben yeni kullanıyorum anlamadım gerçekten

28 günde bir adet oluyorum eşim çalışıyor evde olmuyor o yüzden sadece pozitif çıktığı gün yapacağız olmaz mı yani?

28 günde bir adet oluyorum eşim çalışıyor evde olmuyor o yüzden sadece pozitif çıktığı gün yapacağız olmaz mı yani?
Olmaz demiyorum tabii ki olabilir ama kalite düşebilir. İlişki olmadan da yenileyebilir eşiniz 4-5 günde bir en azından

Olmaz demiyorum tabii ki olabilir ama kalite düşebilir. İlişki olmadan da yenileyebilir eşiniz 4-5 günde bir en azından
Ne zor işler valla ya Ama çok heyecanlıyım bildiğiniz gibi değil ovulasyon testi ile daha çabuk kalınıyor hamile diyorlar

Bugün yaptım en üsttekini hala negatif mi?

Akşam birdaha yap canım koyulaşmış iyice ya dün akşam olmuştur ya bu akşam olacaktır. 24 saatte bir olunca bazen kaçabiliyor. Değerlendirin ama bu günleri inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Dün değerlendirdik ama üst üste olması iyi değil diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…