- 28 Ocak 2017
- 32
- 21
- 88
- 30
- Konu Sahibi Ebruliii46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet pik canım değerlendirKızlar sizce pik mı şuan da ??
Canım nasıl yükleniyor resimKızlar sizce pik olmuş mu ? Biz öyle gördük değerlendirdikEki Görüntüle 2700943
Mesaj yazdığın yerde bak yukarda gülücük var onun yanında resime benzer birşey var ona bascan canımCanım nasıl yükleniyor resim
Evet olmuş gibiKızlar sizce pik olmuş mu ? Biz öyle gördük değerlendirdikEki Görüntüle 2700943
Hadi inşaAllah hamile kalırız aynı zaman haber alırızEvet olmuş gibi
Çok teşekkür ederim yapıyorum ama olmuyor bir türlüMesaj yazdığın yerde bak yukarda gülücük var onun yanında resime benzer birşey var ona bascan canımEki Görüntüle 2700981
Fotoğraf çeçtikten sonra bekleyecen canım 100% diye dolması gerekiyorFotoğrafi buraya sürükle bırak (veya tıkla ) yazıyor tıklıyorum ama olmuyor
Fotoğrafi yüklemiyor ki hiç daha önce yapmıştım biliyorum olmuştu ama şuan hiç bişey olmuyorFotoğraf çeçtikten sonra bekleyecen canım 100% diye dolması gerekiyor
Telefonun ayarlarınada bi bak belki gönderme yetkisi kaldırmışındırO dediğiniz yere tıklıyorum bı tablo da sadece o yazdığım şey çıkıyor fotoğrafi buraya sürükle bırak ( veya tıkla ) yazısı çıkıyor tıklıyorum ama olmuyor
Nasil bakacağım ki ya alla alla niye böyle oldu daha önce yapmıştım halbukiTelefonun ayarlarınada bi bak belki gönderme yetkisi kaldırmışındır
Telefonun android mi ios mu iphone ise çok kolay zaten ayarlama tek yeri varNasil bakacağım ki ya alla alla niye böyle oldu daha önce yapmıştım halbuki
Xaoima telefon android oluyor galiba forumdaki ayarlardan mi telefon ayarlarından miTelefonun android mi ios mu iphone ise çok kolay zaten ayarlama tek yeri var
Telefonun ayarlarına bak canımXaoima telefon android oluyor galiba forumdaki ayarlardan mi telefon ayarlarından mi
Tamam canım teşekkür ederimTelefonun ayarlarına bak canım