Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif güzelim pozitif olunca iki renk aynı koyulukta ve ya t daha koyu oluyo atayım sana örnek bende yaptım çünküKızlar bugün adetim başladıktan sonra ki 8. Günüm bugün başladım bu teste bi bakar mısınız ilk defa yapıyorum da
Peki hep böyle mi oluyor ertesi günlerde koyulaşıyor muNegatif malesef bendede böyle hep
3 4 gune piki görürsün canımKızlar bugün adetim başladıktan sonra ki 8. Günüm bugün başladım bu teste bi bakar mısınız ilk defa yapıyorum da
Kızlar bugün adetim başladıktan sonra ki 8. Günüm bugün başladım bu teste bi bakar mısınız ilk defa yapıyorum da
Teşekkür ederim cevabınız için3 4 gune piki görürsün canım![]()
Ben pkoyum bak atim testlerime bak bende daha olmadıPeki hep böyle mi oluyor ertesi günlerde koyulaşıyor mu
Bende de var pco ama böyle koyu çıkmıyor neden senin böyleBen pkoyum bak atim testlerime bak bende daha olmadı
Pco ne demekBende de var pco ama böyle koyu çıkmıyor neden senin böyle
İnşalalh olur cevabınız için teşekkür ederimBen pkoyum bak atim testlerime bak bende daha olmadı
Yumurtanın etrafında küçük kistler oluyor canmPco ne demek
Benmkide öyle açılıyor rengi tmm koyu olacak diyorum bakıyom açılmışİlk başta koyu gibi oluyor durdukça rengi açılıyo