- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Kızlar bugün adetin 13. Günü.. Bu aralar biraz dengesi şaştı ama Normalde 28-29 günde bir adet olurum. Az önce ovulasyon testi yaptım. Bu sekilde çıktı. Dün gece ilişki oldu. Sizce ne yapayım? Gelmiş mi ovulasyon? Ne tavsiye edersiniz lütfen yardım edin.
Birazdan bir test daha yapacağım. Acaba koyuyken mi ilişki olması iyi yoksa siliklesirken mi? Yarına geç kalır mıyım bugüne de erken mi olur diye tereddüt ediyorumYarında test yapın. Biraz daha koyulaşabilir de böyle de çatlayabilir. Bugün isterseniz değerlendirin isterseniz yarın değerlendirin
Teşekkür ederim cevabın için canım. Test ne aşama iken ilişkiye girmek lazım acaba? Yani tam koyuyken mi yoksa silik olduğunda mı? Yarına geç kalmaktan korkuyorum ama yarın da koyu çıkarsa diye de korkuyorum çünkü bugün de ilişki olursa 2gun üst üste ilişki olmuş olacakDaha da koyulaşabilir yarın yapacağınız test, dün ilişki olduysa zaten bugün pik olmuş olsa bile tutar sperm 3 gün yaşadığı için. Yarın tekrar test yapın ve koyulaşma olursa yarında değerlendirin.
Çatlıyor işte değerlendirin derim fırsat varsa aynı renktelerKızlar az önce de yaptığım test bu şekilde çıktı. Ne yapmalıyım?
Yumurtlama önemli siz bu akşam değerlendirinKızlar az önce de yaptığım test bu şekilde çıktı. Ne yapmalıyım?
Teşekkür ederim cevabın için canım. Test ne aşama iken ilişkiye girmek lazım acaba? Yani tam koyuyken mi yoksa silik olduğunda mı? Yarına geç kalmaktan korkuyorum ama yarın da koyu çıkarsa diye de korkuyorum çünkü bugün de ilişki olursa 2gun üst üste ilişki olmuş olacak
Kızlar az önce de yaptığım test bu şekilde çıktı. Ne yapmalıyım?
Dün ilişki oldu canım. Bugün de olursa yarın da siliklesti diye olursa adama da yazık diye düşünüyorumÇatlıyor işte değerlendirin derim fırsat varsa aynı renkteler
Öyle mi canm? Kimisi siliklestigi zaman diyo Bi de.. Ne yapacağımı şaşırdım.Yumurtlama önemli siz bu akşam değerlendirin
Anladım dün oldu ise endişe etme spermler 72 saat yaşarlar içerde o yüzden sıkıntı etme :)Dün ilişki oldu canım. Bugün de olursa yarın da siliklesti diye olursa adama da yazık diye düşünüyorum
Üst üste olmasını tavsiye etmiyor doktorlar gün aşırı öneriyorlar, testin pikten sonra silikleşmesi çatladığı anlamına gelir.. Ama spermin yumurta çatlamadan önce rahimde olması gebelik şansını arttırır. Yani özetleyecek olursam pik olduğunda ilişki en güzeli daha sonrasında da gün aşırı
İşte ben de çok üst üste olacak diye çekiniyorum. Dün bu kadar koyu değildi bugünden için pik olmaz diye düşünmüştüm o yüzden dün birliktelik oldu. Ama bugün de pik yapınca kararsız kaldım. Bugün ilişki olmalı mı olmamalı miPik olmuş değerlendir o zaman canım..
Bugünü boş geçip yarın mı ilişki olsa diyorsun yani?Anladım dün oldu ise endişe etme spermler 72 saat yaşarlar içerde o yüzden sıkıntı etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?