• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sadeceMelek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
994
557
103
41
Kızlar bugün adetin 13. Günü.. Bu aralar biraz dengesi şaştı ama Normalde 28-29 günde bir adet olurum. Az önce ovulasyon testi yaptım. Bu sekilde çıktı. Dün gece ilişki oldu. Sizce ne yapayım? Gelmiş mi ovulasyon? Ne tavsiye edersiniz lütfen yardım edin.

Eklentiler

• IMG_20200224_175856.jpg
    IMG_20200224_175856.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar bugün adetin 13. Günü.. Bu aralar biraz dengesi şaştı ama Normalde 28-29 günde bir adet olurum. Az önce ovulasyon testi yaptım. Bu sekilde çıktı. Dün gece ilişki oldu. Sizce ne yapayım? Gelmiş mi ovulasyon? Ne tavsiye edersiniz lütfen yardım edin.

Yarında test yapın. Biraz daha koyulaşabilir de böyle de çatlayabilir. Bugün isterseniz değerlendirin isterseniz yarın değerlendirin

Daha da koyulaşabilir yarın yapacağınız test, dün ilişki olduysa zaten bugün pik olmuş olsa bile tutar sperm 3 gün yaşadığı için. Yarın tekrar test yapın ve koyulaşma olursa yarında değerlendirin.

Yarında test yapın. Biraz daha koyulaşabilir de böyle de çatlayabilir. Bugün isterseniz değerlendirin isterseniz yarın değerlendirin
Birazdan bir test daha yapacağım. Acaba koyuyken mi ilişki olması iyi yoksa siliklesirken mi? Yarına geç kalır mıyım bugüne de erken mi olur diye tereddüt ediyorum

Daha da koyulaşabilir yarın yapacağınız test, dün ilişki olduysa zaten bugün pik olmuş olsa bile tutar sperm 3 gün yaşadığı için. Yarın tekrar test yapın ve koyulaşma olursa yarında değerlendirin.
Teşekkür ederim cevabın için canım. Test ne aşama iken ilişkiye girmek lazım acaba? Yani tam koyuyken mi yoksa silik olduğunda mı? Yarına geç kalmaktan korkuyorum ama yarın da koyu çıkarsa diye de korkuyorum çünkü bugün de ilişki olursa 2gun üst üste ilişki olmuş olacak

Kızlar az önce de yaptığım test bu şekilde çıktı. Ne yapmalıyım?

Eklentiler

• IMG_20200224_221323.jpg
    IMG_20200224_221323.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20200224_221308.jpg
    IMG_20200224_221308.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 39
Teşekkür ederim cevabın için canım. Test ne aşama iken ilişkiye girmek lazım acaba? Yani tam koyuyken mi yoksa silik olduğunda mı? Yarına geç kalmaktan korkuyorum ama yarın da koyu çıkarsa diye de korkuyorum çünkü bugün de ilişki olursa 2gun üst üste ilişki olmuş olacak

Üst üste olmasını tavsiye etmiyor doktorlar gün aşırı öneriyorlar, testin pikten sonra silikleşmesi çatladığı anlamına gelir.. Ama spermin yumurta çatlamadan önce rahimde olması gebelik şansını arttırır. Yani özetleyecek olursam pik olduğunda ilişki en güzeli daha sonrasında da gün aşırı

Üst üste olmasını tavsiye etmiyor doktorlar gün aşırı öneriyorlar, testin pikten sonra silikleşmesi çatladığı anlamına gelir.. Ama spermin yumurta çatlamadan önce rahimde olması gebelik şansını arttırır. Yani özetleyecek olursam pik olduğunda ilişki en güzeli daha sonrasında da gün aşırı
Pik olmuş değerlendir o zaman canım..
İşte ben de çok üst üste olacak diye çekiniyorum. Dün bu kadar koyu değildi bugünden için pik olmaz diye düşünmüştüm o yüzden dün birliktelik oldu. Ama bugün de pik yapınca kararsız kaldım. Bugün ilişki olmalı mı olmamalı mi

Kizlar dün geç kalmaktan korkup ilişki yaşadık. Ama bugün sabah yine test yaptım t çizgisi daha da koyuydu. Artık ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bugünü de degerlendirsem mi yoksa es geçip yarını mi degerlendirsem? Fikir verir misiniz

Back