- 27 Mayıs 2024
- 6
- 1
- 30
- Konu Sahibi elifyilmaz4953
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pcoslarda LH yüksek olduğu için bazen tam koyulaşmıyor . Siz en koyu günleri değerlendirin daha sonra silikleşmeyi görürseniz ya yumurtanız çatlamıltırKızlar merhaba innovita ovulasyon testiyle takip yapıyorum bugn 14. Gün pcos hastasıyım önceki günlerden oldukca koyu cıktı ama sanırım pik değil bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Daha sonra silikleşmeye başladı bu testin ertesi günü de yoğun yumurtlama akıntım oldu ama test pik değil sizce yeterince büyümeden çatlamış olabilir miPcoslarda LH yüksek olduğu için bazen tam koyulaşmıyor . Siz en koyu günleri değerlendirin daha sonra silikleşmeyi görürseniz ya yumurtanız çatlamıltır
Olabilir çatlaması güzel bir şey en azından kiste dönmemiş öyle düşünün. Yeterli büyüklüğe ulaşmıyor bazen. Bazende pcoslarda LH hep yüksek olunca pik yakalanmaıyor. Pcosun derecesine göre değişiyorDaha sonra silikleşmeye başladı bu testin ertesi günü de yoğun yumurtlama akıntım oldu ama test pik değil sizce yeterince büyümeden çatlamış olabilir mi
evet yumurtlama gibi koyu olmuş t çizgisi. ama adetten 1 gun sonra yumurtlama olur mu bilmiyorum. her ihtimale karşı değerlendirin bence. aklınızda soru işareti kalmasın . ama test yapmaya da devam edin derim ben.Kızlar 5 gün sürdü adetim dünde bitti bugün ovulasyona başladım böyle çıktı yumurtlama mi bu ilk defa başıma böyle geliyor lütfen cevaplar misiniz?
Yumurtlama gibi duruyor biter bitmez bende yaptım açık pembeydi testlere devam et mutlaka 8 saat sonra testini tekrarla canımKızlar 5 gün sürdü adetim dünde bitti bugün ovulasyona başladım böyle çıktı yumurtlama mi bu ilk defa başıma böyle geliyor lütfen cevaplar misiniz?
İkisinde aynı koyulaşma daha olmamış gibi testlere devam etEki Görüntüle 3489670
Ovu testlerimi yorumlar mısınız
Kaç günde bir regl oluyorsunuz 30 günde birse 16. Günde yumurtlamanız olmuş değerlendirin mutlakaSabah ikinci idrarla test yaptıklarım sağdakiler.Aksam iki saat önce sıvı almayı kesip yaptıklarım soldaki testler bakar mısınız ?
Hamileymişim ondan öyle çıkıyormuş ya kimyasal gebelikmisevet yumurtlama gibi koyu olmuş t çizgisi. ama adetten 1 gun sonra yumurtlama olur mu bilmiyorum. her ihtimale karşı değerlendirin bence. aklınızda soru işareti kalmasın . ama test yapmaya da devam edin derim ben.
Kimyasal gebelikmis canım ondan öyle çıkıyormuşYumurtlama gibi duruyor biter bitmez bende yaptım açık pembeydi testlere devam et mutlaka 8 saat sonra testini tekrarla canım
Evet 27-30 günde bir oluyorum .14,16,18 değerlendirildi .Ama hala tam bi silikleşme olmayınca sormak istedim.Kaç günde bir regl oluyorsunuz 30 günde birse 16. Günde yumurtlamanız olmuş değerlendirin mutlaka
Sayende öğrenmiş oldum canım teşekkür ederim umarım herşey gönlünce olurKimyasal gebelikmis canım ondan öyle çıkıyormuş
Gebelik testi yaptınmı yapmadıysan bir test yap silikleşmeyince test yapın diyorlar canımEvet 27-30 günde bir oluyorum .14,16,18 değerlendirildi .Ama hala tam bi silikleşme olmayınca sormak istedim.
Yapmadım negatif görmekten korkuyorum ama yarın sabah bi test yapayım aklımda kalmasın en azından teşekkür ederim canımGebelik testi yaptınmı yapmadıysan bir test yap silikleşmeyince test yapın diyorlar canım
İnşallah güzel sonuçlar görürsünYapmadım negatif görmekten korkuyorum ama yarın sabah bi test yapayım aklımda kalmasın en azından teşekkür ederim canım
İnsallah hepimiz güzel sonuçlar görürüzİnşallah güzel sonuçlar görürsün