Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bı idrar testi alın veya kan testi verin emin olun bence
Adetten 5 gün geçtiyse bı gebelik testi yapa bilirsiniz inşallah hamilesinizdirHamisim demeyi çok isterdim çok ümitliydim geçen hafta hasta oldum.Ancak şunu danışmak istiyorum bilmediğim için üstüne görme diye bir konu varmış.Benim regl bitti ama mide bulantilarim ve bas dönmem başladı buna yormak istemedim ama ne bilim işte insan en ufak şeyden ümitlenmek istiyor
Ovulasyon testini Instagramdan mi aldınız acabaGeçen aylarda çok üzüldüm diye eşim hemen test yapmami istemiyor bir iki gün daha bekle diyor ama işte içim içimi yiyor
Bisey sorabilir miyim, benim adetim 5 gun gecikti nerdeyse, sonrasinda kirmizimsi bi leke geldi akıntı gibi, 2 . Günde kahverengi geldi peçeteye sildikcede pembemsi kahvemsi bisey geldi. 3. Günde kesildi suan yok bisey, normalde 1 hafta adet olurum ve böyle hic olmazdiAdetten 5 gün geçtiyse bı gebelik testi yapa bilirsiniz inşallah hamilesinizdir
Bu arada ovulasyon testiniz hangi marka ?
2 gün sonra kan testi verinBisey sorabilir miyim, benim adetim 5 gun gecikti nerdeyse, sonrasinda kirmizimsi bi leke geldi akıntı gibi, 2 . Günde kahverengi geldi peçeteye sildikcede pembemsi kahvemsi bisey geldi. 3. Günde kesildi suan yok bisey, normalde 1 hafta adet olurum ve böyle hic olmazdi
yerlesme kanamasından suphelenıyorsan bı test yap ama gecıkmelerde genelde az kanama olur :) ya da kayve lekesı bol olur.Bisey sorabilir miyim, benim adetim 5 gun gecikti nerdeyse, sonrasinda kirmizimsi bi leke geldi akıntı gibi, 2 . Günde kahverengi geldi peçeteye sildikcede pembemsi kahvemsi bisey geldi. 3. Günde kesildi suan yok bisey, normalde 1 hafta adet olurum ve böyle hic olmazdi
Evet bu ay kasetvtest yoktu strip test olarak aldım yumurtlama gördüm değerlendirdik inşallah olur dualarınıza benide katın lütfen Rabbım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar en kısa zamanda nasip etsin inşallah aminOvulasyon testini Instagramdan mi aldınız acaba
İnşallah canım Rabbim tez zamanda sana ve tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve bebekler nasip etsinEvet bu ay kasetvtest yoktu strip test olarak aldım yumurtlama gördüm değerlendirdik inşallah olur dualarınıza benide katın lütfen Rabbım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar en kısa zamanda nasip etsin inşallah amin