Anladim cok teşekkür ederimHayir yok. Kopkoyu çıkıyor oyle bir durumda. Ama yine %100 güvenilir bir test yontemi degil. En dogrusu gebelik testi kullanmak.
Gecenlerde uyelik iptali yaziyordu adının yaninda. Cok üzülmüştüm. Yeniden gelmene cok sevindim.Hayir yok bence de,pamuk musun nesin zaten gerekeni soylemis
Sevildigimi bilmek guzelGecenlerde uyelik iptali yaziyordu adının yaninda. Cok üzülmüştüm. Yeniden gelmene cok sevindim.
Veeee inceptionHayir yok bence depamuk musun nesin soyledigine ve soyledigini tastikleyen arkasimiz WOMAN a katiliyorum
Evet çok teşekkür ederim:)Hayir yok bence de,pamuk musun nesin zaten gerekeni soylemis
Anladim cok sagolunHayir yok bence depamuk musun nesin soyledigine ve soyledigini tastikleyen arkasimiz WOMAN a katiliyorum
Canım benim silik çizgi hep çıkar zaten koyu olması lazım bı 5 gün bekle gebelik testi yap yada erken gebelik testi yap bununla anlaman zorArkadaşlar merhaba, bat 3 gün gecikince evde ovulasyon testim vardi ve fotoğraftaki gibi çıktı. Hamile olma ihtimalim var mı sizce ??
Tamam canim teşekkür ederimCanım benim silik çizgi hep çıkar zaten koyu olması lazım bı 5 gün bekle gebelik testi yap yada erken gebelik testi yap bununla anlaman zor
Bugünde yaptnz mı testArkadaşlar adetim geçti ovulasyon testi pozitif mi sizce 2. Kez yumurtluyo olabilirmiyim gebelik testim negatif
Ovulasyon yaptım yine bu attığım gibi çıktıBugünde yaptnz mı test
Gebelik testi yapsanız dha iyi bi sonuc verir dye duusnuyorm erken olanları varyaOvulasyon yaptım yine bu attığım gibi çıktı
Yaptım cumartesi günü negatif tiGebelik testi yapsanız dha iyi bi sonuc verir dye duusnuyorm erken olanları varya
Yumurtlama olmamış henüzArkadaşlar adetim geçti ovulasyon testi pozitif mi sizce 2. Kez yumurtluyo olabilirmiyim gebelik testim negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?