Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakar mısınız Acill
- Konu Sahibi Paradisee
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik test ovulasyon test doğru sonuç verir mi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Anladim cok teşekkür ederimHayir yok. Kopkoyu çıkıyor oyle bir durumda. Ama yine %100 güvenilir bir test yontemi degil. En dogrusu gebelik testi kullanmak.
- 30 Mart 2009
- 14.454
- 1
- 64.823
- 1.123
Hayir yok bence de, pamuk musun nesin zaten gerekeni soylemis
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Gecenlerde uyelik iptali yaziyordu adının yaninda. Cok üzülmüştüm. Yeniden gelmene cok sevindim.Hayir yok bence de, pamuk musun nesin zaten gerekeni soylemis
- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.210
- 158
Hayir yok bence de pamuk musun nesin soyledigine ve soyledigini tastikleyen arkasimiz WOMAN a katiliyorum
- 30 Mart 2009
- 14.454
- 1
- 64.823
- 1.123
Sevildigimi bilmek guzel dygularimiz karsilikliGecenlerde uyelik iptali yaziyordu adının yaninda. Cok üzülmüştüm. Yeniden gelmene cok sevindim.
Veeee inceptionHayir yok bence de pamuk musun nesin soyledigine ve soyledigini tastikleyen arkasimiz WOMAN a katiliyorum
Evet çok teşekkür ederim:)Hayir yok bence de, pamuk musun nesin zaten gerekeni soylemis
Anladim cok sagolunHayir yok bence de pamuk musun nesin soyledigine ve soyledigini tastikleyen arkasimiz WOMAN a katiliyorum
- 16 Haziran 2021
- 338
- 63
- 28
Canım benim silik çizgi hep çıkar zaten koyu olması lazım bı 5 gün bekle gebelik testi yap yada erken gebelik testi yap bununla anlaman zorArkadaşlar merhaba, bat 3 gün gecikince evde ovulasyon testim vardi ve fotoğraftaki gibi çıktı. Hamile olma ihtimalim var mı sizce ??
Tamam canim teşekkür ederimCanım benim silik çizgi hep çıkar zaten koyu olması lazım bı 5 gün bekle gebelik testi yap yada erken gebelik testi yap bununla anlaman zor
- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 29
Bugünde yaptnz mı testArkadaşlar adetim geçti ovulasyon testi pozitif mi sizce 2. Kez yumurtluyo olabilirmiyim gebelik testim negatif
- 25 Mayıs 2020
- 383
- 276
- 23
- 29
Ovulasyon yaptım yine bu attığım gibi çıktıBugünde yaptnz mı test
- 22 Haziran 2021
- 1.201
- 447
- 43
- 29
Gebelik testi yapsanız dha iyi bi sonuc verir dye duusnuyorm erken olanları varyaOvulasyon yaptım yine bu attığım gibi çıktı
- 25 Mayıs 2020
- 383
- 276
- 23
- 29
Yaptım cumartesi günü negatif tiGebelik testi yapsanız dha iyi bi sonuc verir dye duusnuyorm erken olanları varya
- 16 Haziran 2021
- 338
- 63
- 28
Yumurtlama olmamış henüzArkadaşlar adetim geçti ovulasyon testi pozitif mi sizce 2. Kez yumurtluyo olabilirmiyim gebelik testim negatif