- 12 Şubat 2025
- 19
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi rabiabuse1500
-
Dün yapmışmıydın kuzum test?Kızlar sıvı tüketmeyi keserek yaptığım üstteki test sabah, alttaki test öğleden sonraya yakın saatlerdi. Laboquic di galiba test markası sanırım bunlar pik te olsa çok koyulaşmadan gösteriyormuş sonucu öyle mi? Döngümün 10. Günündeyim pozitif ise erken mi yumurtluyorum şu an? Sabah koyu öğleden sonra silikleşti çatladı mı yumurta? Kafam çok karıştı.
Eki Görüntüle 3551741
Eki Görüntüle 3551742
Evet silikti dün bayaDün yapmışmıydın kuzum test?
Ve az önce test yaptım bugün 3. Ovulasyon testi oluyor yani baya silikleşmiş anlamadım aynı gün içinde döngünün 10. Gününde sbaah yumurtlayıp akşam çatlar mıDün yapmışmıydın kuzum test?
T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğunda pik yapmıştır,sonradan silik çizgi olması sıvı tüketimi yapıp test yaptığınız için olabilir fakat siz her halükarda önümüzdeki birkaç günü ve bugünü değerlendirin,dün ve önceki gün de değerlendirdiyseniz şansınız artarKızlar sıvı tüketmeyi keserek yaptığım üstteki test sabah, alttaki test öğleden sonraya yakın saatlerdi. Laboquic di galiba test markası sanırım bunlar pik te olsa çok koyulaşmadan gösteriyormuş sonucu öyle mi? Döngümün 10. Günündeyim pozitif ise erken mi yumurtluyorum şu an? Sabah koyu öğleden sonra silikleşti çatladı mı yumurta? Kafam çok karıştı.
Eki Görüntüle 3551741
Eki Görüntüle 3551742
Ayrıca yumurta çatladığı için de sonradan silik çıkmış olabilir,bunu bilemeyiz yapmanız gereken sadece değerlendirmek şuan içinVe az önce test yaptım bugün 3. Ovulasyon testi oluyor yani baya silikleşmiş anlamadım aynı gün içinde döngünün 10. Gününde sbaah yumurtlayıp akşam çatlar mı
24,26 ve 28 olarak değerlendirdim 1 er gün aralıklarla her gün mü değerlendirmek gerekiyorT çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğunda pik yapmıştır,sonradan silik çizgi olması sıvı tüketimi yapıp test yaptığınız için olabilir fakat siz her halükarda önümüzdeki birkaç günü ve bugünü değerlendirin,dün ve önceki gün de değerlendirdiyseniz şansınız artar
Doktorlar gün aşırı diyor siz gayet iyi değerlendirmişsiniz yarın ya da diğer gün de değerlendirebiliriz bence24,26 ve 28 olarak değerlendirdim 1 er gün aralıklarla her gün mü değerlendirmek gerekiyor
Allah razı olsun benim için dua edin bende sizin duacınız olurumDoktorlar gün aşırı diyor siz gayet iyi değerlendirmişsiniz yarın ya da diğer gün de değerlendirebiliriz bencegönlünüze göre olsun
Ben iki kez bu testle denedim ve ikisinde de hamile kaldım fakat biri kimyasal gebelik oldu bu sefer inşallah sağlıklı olur,size de sağlıklı bir gebelik dilerim,Allah gönlünüze göre versinAllah razı olsun benim için dua edin bende sizin duacınız olurum
Amin hepimizin gönlüne göre versin. Bir tane üç buçuk yaşında down sendromlu kızım var dünyalar güzeli ama ona böyle test falan yaparak hamile kalmadım zaten 2. Ayımda hamilelik haberimi almıştım bunlarda çok kafam karıştı. Allah herkese sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar versin. İsteyipte çocuk için Allah'a el açan herkesin duası kabul olsunBen iki kez bu testle denedim ve ikisinde de hamile kaldım fakat biri kimyasal gebelik oldu bu sefer inşallah sağlıklı olur,size de sağlıklı bir gebelik dilerim,Allah gönlünüze göre versin
Aynı gün içinde sbaah yumurtlayıp öğleden sonra çatlar mı peki silik çıktı öğleden sonea kiYumurtlamışsın mutlaka değerlendir
Ben döngünün 11. Gününde yumurtluyorum 2 aydrırVe az önce test yaptım bugün 3. Ovulasyon testi oluyor yani baya silikleşmiş anlamadım aynı gün içinde döngünün 10. Gününde sbaah yumurtlayıp akşam çatlar mı
10. Günündeyim bende inşaAllah tutar peki çatlamış mı benim kiBen döngünün 11. Gününde yumurtluyorum 2 aydrır
Çatlamış gözüküyor kuzum10. Günündeyim bende inşaAllah tutar peki çatlamış mı benim ki
2. ayda ama öncesinde 5 ay önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldumAmin hepimizin gönlüne göre versin. Bir tane üç buçuk yaşında down sendromlu kızım var dünyalar güzeli ama ona böyle test falan yaparak hamile kalmadım zaten 2. Ayımda hamilelik haberimi almıştım bunlarda çok kafam karıştı. Allah herkese sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar versin. İsteyipte çocuk için Allah'a el açan herkesin duası kabul olsunSiz kaç ayda bu testle hamile kaldınız ikisinde de?
Allah'tan ümit kesilmez dualarım sizinle bende 26 yaşındayım dünyalar güzeli 3 yaşında down sendromlu bir kızım var bir kardeşi olsun istiyoruz her anlamda ona iyi geleceğini düşünüyoruz sağlıkla afiyetle kolaylıkla hepimize evlat sahibi olmayı Rabbim nasip etsin2. ayda ama öncesinde 5 ay önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldumBen 38 yaşındayım o yüzden bir an önce olsun istiyorum Allah nasip ederse inşallah
Allah bağışlasın evladınızı,inşallah gönlünüzce olur ve harika bir kardeş olur kızınızaAllah'tan ümit kesilmez dualarım sizinle bende 26 yaşındayım dünyalar güzeli 3 yaşında down sendromlu bir kızım var bir kardeşi olsun istiyoruz her anlamda ona iyi geleceğini düşünüyoruz sağlıkla afiyetle kolaylıkla hepimize evlat sahibi olmayı Rabbim nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?