Kızlar 28-30 gibi bi döngüm var. 3. Günden sonra yapmaya başladım bugün 14. Günüm henüz pik görmedim düzenli adette bu aralar görmem gerekmez mi? Diğer yaptıklarım daha soluktu bunda biraz daha belirginleşti. Sizce yaklaşıyomudur? İlk ovulasyon takibim bu arada
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testime bakar mısınız
- Konu Sahibi bukaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
ikinci çizgi daha belirgin olması gerekiyor daha pik değilKızlar 28-30 gibi bi döngüm var. 3. Günden sonra yapmaya başladım bugün 14. Günüm henüz pik görmedim düzenli adette bu aralar görmem gerekmez mi? Diğer yaptıklarım daha soluktu bunda biraz daha belirginleşti. Sizce yaklaşıyomudur? İlk ovulasyon takibim bu arada
Biliyorum da başka bişey sordum aslında. Bidaha okuyup yanıt verebilirseniz iyi olur eğer bilginiz varsaikinci çizgi daha belirgin olması gerekiyor daha pik değil
- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
Her ay yumurtlama olmaya biliyor belkide geç yumurtluyor olabilirsin saatlerini düzenli yapıp sıvı alımına dikkat ediyorsan tabikiBiliyorum da başka bişey sordum aslında. Bidaha okuyup yanıt verebilirseniz iyi olur eğer bilginiz varsa
- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
Benim mesela sabahları çok daha silik di ama gece yaptığım test sabahkine göre daha belirgindi ben düzensiz adet görüyorum o yüzden günde iki kere yaptım ve adet biter bitmez yapmıştımBiliyorum da başka bişey sordum aslında. Bidaha okuyup yanıt verebilirseniz iyi olur eğer bilginiz varsa
Saatlerini düzenli yapıyorum ama artık günde iki kere yapmayı düşünüyorum çalıştığım için biraz geçe kalıyor sanırımHer ay yumurtlama olmaya biliyor belkide geç yumurtluyor olabilirsin saatlerini düzenli yapıp sıvı alımına dikkat ediyorsan tabiki
Ben bugün saat 2 de yaptım çok silikti bunu saat 11 gibi yaptım bu şekilde çıktıBenim mesela sabahları çok daha silik di ama gece yaptığım test sabahkine göre daha belirgindi ben düzensiz adet görüyorum o yüzden günde iki kere yaptım ve adet biter bitmez yapmıştım
- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
Aralığın 7
Aralığın 7 sinde adet oldum 18 Aralık da pik gördüm bide 27 aralıkta görmüştümBiliyorum da başka bişey sordum aslında. Bidaha okuyup yanıt verebilirseniz iyi olur eğer bilginiz varsa
Eklentiler
- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
Yaklaşıyor olabilir atmasaydım benim hepsini atardım bi fikir olurdu sana ama dediğim gibi geç de yumurtana biliyor bu arada markası neBen bugün saat 2 de yaptım çok silikti bunu saat 11 gibi yaptım bu şekilde çıktı
Ama sanki sizin C çizgiside baya koyu benim oda açık pembeAralığın 7
Aralığın 7 sinde adet oldum 18 Aralık da pik gördüm bide 27 aralıkta görmüştüm
- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
Zaten o testleri 2 de öneriyorlar bende ikide yapardım bide gece 12 de yapıyordumSaatlerini düzenli yapıyorum ama artık günde iki kere yapmayı düşünüyorum çalıştığım için biraz geçe kalıyor sanırım
LaboquickYaklaşıyor olabilir atmasaydım benim hepsini atardım bi fikir olurdu sana ama dediğim gibi geç de yumurtana biliyor bu arada markası ne
- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
Ama sanki sizin C çizgiside baya koyu benim oda açık pembe
Daha gelmemiş baksana benim şuan adetim 5 Ocak gösteriyor 27 Aralık pik ama oluyor böyle şeyler olduğu zaman çıkarıyor zaten
- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
Benimde oydu yanlış çıkardığını falanda düşünmüyorum sen bi bekle bakalım görürsün ama yumurtlamayı eğer dediğin gibiyse daha belirgin olmaya başladıysa yaklaşıyor anlamına geliyor
Laboquick
Benimde oydu yanlış çıkardığını falanda düşünmüyorum sen bi bekle bakalım görürsün ama yumurtlamayı eğer dediğin gibiyse daha belirgin olmaya başladıysa yaklaşıyor anlamına geliyor
Eklentiler
En son yaptığımda bu sizce de öyle değil miBenimde oydu yanlış çıkardığını falanda düşünmüyorum sen bi bekle bakalım görürsün ama yumurtlamayı eğer dediğin gibiyse daha belirgin olmaya başladıysa yaklaşıyor anlamına geliyor
Eklentiler
- 7 Aralık 2022
- 106
- 15
- 28
- 23
- 24 Ocak 2024
- 9
- 2
- 1
- 21
Canım hamilesin doktor demişti tam yenihamilelik ilk zamanlarında testler silik çıkarEn son yaptığımda bu sizce de öyle değil mi
Hayır canım benimki ovulasyon testi gebelik yokCanım hamilesin doktor demişti tam yenihamilelik ilk zamanlarında testler silik çıkar
İlk denemem birdahaki aya gerek kalmaz inşallah ama gerek kalırsada daha tecrübeli olurumEvet konuya attığın belirginleşmiş yaklaştığı anlamına geliyor