Aile Planlaması Ovülasyon testime bakabilirmisiniz

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

meff92

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2021
180
72
18
Kızlar merhaba 28 yaşındayım Ağustos sonundan itibaren çocuk yapmaya çalışıyoruz.Ama henüz olmadı.Geçen ay ovülasyon testi almıştım ama bi aksilik yüzünden yumurtlama günü sonrası ilişki yapamadık.Takvime göre 14. Gün olmam gerekirken 16. Gün yumurtlama günümde.Ama bu ay adetim 5 gün gecikti.Adet bittikten sonra tekrar teste başladım bu sefer başka marka bir test aldım ama geçen ay y çizgisini belirgin görürken bu ay bunu hiç göremedim.Evet koyuluk hep oluyordu ama C kadar değildi.Bu ayda takvime göre 19 unda yumurtlama olması gerekiyordu.6 gün sonra adet olacağım ama yumurtlama göremedim bir de siz bakabilirmisiniz testime acaba bu testte yanılma payı olabiliyor mu yoksa bu ay yumurtlamamış olabilirmiyim?Adetlerim hep düzenlidir sadece bu ay 5 gün geç olmuştum.Test yapmayı bırakmalıyım çünkü 6 gün kaldı adete?

Eklentiler

• 05BF9EDA-38E7-4CBB-84BF-9503DB713BF6.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 117
Canım her kadın en az senede 1 kere yumurtlamayabiliyor ona rağmen adet oluyoruz senin sanki yumurtlama günün geçmiş birde takvime göre hareket etme ovulasyon testine bak düzenli yap onuda doğru şekilde yapmak gerekiyor birde saatleri var bişey yiyip içmemen lazım 2 saat önceden. Birde sana tavsiyem YouTube dan instagramdan bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var o çok bilgilendirici bakmanı öneririm sorularına da cevap veriyor testini attığında falan ne zaman yumurtlama günüm ne zaman pik ne zaman geçmiş hepsini söylüyor tavsiye ederim mutlaka.

Aslında ümidi kesip testi yapmayacaktım ama bugün tekrar yaptım bu şekilde çıktı kafam aşırı karıştı.Hem aynı renk gibi duruyor hemde biraz silik gibi dediğiniz sayfaya yazdım şansıma instgramda sorun varmış mesajları görmüyormuş.

Eklentiler

• D7DA9355-C352-4D90-BF4D-03521A8B2387.jpeg
    66,9 KB · Görüntüleme: 107
  • 05C42BEC-2B48-49DD-A4BD-B83640F7CA0F.jpeg
    74,6 KB · Görüntüleme: 69
  • 0517C2A1-F48C-4E7A-9ECB-A455077247B6.jpeg
    147,2 KB · Görüntüleme: 62
  • D25C4653-D53B-4509-B35F-DC8116D5F49D.jpeg
    133,9 KB · Görüntüleme: 66
Bu en son çektiğin yaklaşmış sanki devam et yapmaya büyük ihtimal bir kaç güne pozitif olur hatta yarın bile olabilir

Bu arada eşinde de bi problem yoksa bu günleri değerlendirin derim yanlış günde 1 kere birliktelik tavsiye ediliyor. Eğer eşinizde problem varsa 2 güne bir veya 1 gün araylabirliktelik uygun görülüyor

Bu arada eşinde de bi problem yoksa bu günleri değerlendirin derim yanlış günde 1 kere birliktelik tavsiye ediliyor. Eğer eşinizde problem varsa 2 güne bir veya 1 gün araylabirliktelik uygun görülüyor
Sizin dediğiniz sayfaya yazdım cevap verdi bugün yumurtlama günün önümüzdeki 3 gün deneyin ama yarınki testini bana yine at dedi bakalım hayırlısı inşallah denedik bizde bugünden.Teşekkür ediyorum sizede.

Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu Rabbim hakkınızda en hayırlı en güzel olanı nasib etsin güzel haberlerinizi bekliyorum

Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu Rabbim hakkınızda en hayırlı en güzel olanı nasib etsin güzel haberlerinizi bekliyorum
Valla ne zor işler bu işler çok kafam karıştı.Bir gebenin günlüğündeki Ebru hanım dün yumurtlaman dedi.Ama bence dünkü test t çizgisi C kadar koyu değildi.Buda bugünki test.Eğer dün yumurtlamaysa bu çatlama sanırım ama dünkü bana koyu gelmemişti.

Eklentiler

• B9F070FF-381E-4EE9-8DB6-C94F26EDD648.jpeg
    99,1 KB · Görüntüleme: 61
  • BA4726ED-2FD2-4FDA-A53C-BFC12D59073D.jpeg
    102,8 KB · Görüntüleme: 98
Demek ki çatlama oluyor neyse bu kadar kendinize sıkıntı etmeyin siz elinizden geleni yaptınız gerisi Rabbime kaldı hadı bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…