Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

beyazmelek212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
1
0
27
Kızlar 4 aydır evliyim çocuk istiyoruz bu ay ovü. Testi kullanmaya karar verdim adetimin birinci gününden itibaren hesaplarsam 11.gün oluyor bugün ovülasyon testi yaptım ve koyu çıktı sizce pik mi yani yumurtlama olmuş mudur dün gece ilişki yaşadık ertesi gün testi yaptığımda böyle koyu çıktı doğru bir zamanlama mı acaba lütfen yardımcı olur musunuz
IMG_0013.jpeg
IMG_0012.jpeg

Kızlar 4 aydır evliyim çocuk istiyoruz bu ay ovü. Testi kullanmaya karar verdim adetimin birinci gününden itibaren hesaplarsam 11.gün oluyor bugün ovülasyon testi yaptım ve koyu çıktı sizce pik mi yani yumurtlama olmuş mudur dün gece ilişki yaşadık ertesi gün testi yaptığımda böyle koyu çıktı doğru bir zamanlama mı acaba lütfen yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 3521197 Eki Görüntüle 3521198
Evet pik cnm

Eki Görüntüle 3521197 Eki Görüntüle 3521198
Evet pike yakın duruyor Testi yapmaya devam edin daha koyu çıkar veya catlar ☺️

X