- 5 Şubat 2023
- 36
- -38
-
- Konu Sahibi blackdreammm
Ay hadi inşallahBüyük ihtimalle 2 güne pik olur
Ay hadi inşallahbu günü değerlendirmemiz gerekir mi aca
Evet koyulasinca 3 gün degerlendirilmeliymisAy hadi inşallahbu günü değerlendirmemiz gerekir mi acaba
Tamamdır çok teşekkür ediyorumEvet koyulasinca 3 gün degerlendirilmeliymis
Canım yüksek ihtimal yarın pik olur. Çünkü en son yaptığın testte T çizgisi çok olmasada belirginleşmiş benimde böyle çıkmıştı. Bir sonraki gün pik i gördüm bugünü yarını ve çatlama gününü mutlaka değerlendirinKızlar merhaba. Yeni üye oldum, konuları takip ediyordum bu gün benimde sizden bir konuda fikir almam gerekiyor. 28-30 günde bir adet oluyorum. Adetlerim 6-7 gün sürüyor. Ovulasyon testi kullanmaya başladım net günü bulabilmek için. Bugün 15. Gün ama hala daha net çizgi göremedim bu normal mi, saat 16:00’ da 2 saat sıvı alımını kestikten sonra yapıyorum. Rica etsem sizde bakabilir misiniz testlerime? Bu ay ek olarak havuç ve incir tükettim
Çok teşekkür ediyorum değerlendireceğim inşallah güzel sonuçlar alırııımmmCanım yüksek ihtimal yarın pik olur. Çünkü en son yaptığın testte T çizgisi çok olmasada belirginleşmiş benimde böyle çıkmıştı. Bir sonraki gün pik i gördüm bugünü yarını ve çatlama gününü mutlaka değerlendirin
İnşallahÇok teşekkür ediyorum değerlendireceğim inşallah güzel sonuçlar alırııımmm
Her gün aynı saatte yapmaya devam et. Geç yumurtlayacaksın belki. Adetlerin düzenli miydi?
Düzenliydi sat 22 Ocak. Biraz daha koyuydu bugün diğerleriyle karşılaştırdığımda ama tam koyuluk olmadı yine. 2 saat sıvı alımını da kesiyorum kasıklarım da ağrıyor. Bu 2 saatlik süreçte testten önce idrarı 2 saat tutmamız gerekiyor mu?Her gün aynı saatte yapmaya devam et. Geç yumurtlayacaksın belki. Adetlerin düzenli miydi?
Karın ağrında varsa birkaç güne koyulaşır diye tahmin ediyorum. 2 saat idrari tutmak gerekmiyor ama idrarın ne kadar koyu olursa okadar iyi sonuç alırsın. Testin öyle çok çok silikte değil. Her ay aynı gün yumurtlamıyoruz maalesef. Bazen süreç uzayabiliyor. Bazen 1 ay hiç yumurtlamada gerçekleşmeyebilir. Stres yapmayın takibe devam edinDüzenliydi sat 22 Ocak. Biraz daha koyuydu bugün diğerleriyle karşılaştırdığımda ama tam koyuluk olmadı yine. 2 saat sıvı alımını da kesiyorum kasıklarım da ağrıyor. Bu 2 saatlik süreçte testten önce idrarı 2 saat tutmamız gerekiyor mu?
Çok teşekkür ediyorum hadi inşallah bakalım, yarın yine yapıp atarım, değerlendirirsen çok sevinirimKarın ağrında varsa birkaç güne koyulaşır diye tahmin ediyorum. 2 saat idrari tutmak gerekmiyor ama idrarın ne kadar koyu olursa okadar iyi sonuç alırsın. Testin öyle çok çok silikte değil. Her ay aynı gün yumurtlamıyoruz maalesef. Bazen süreç uzayabiliyor. Bazen 1 ay hiç yumurtlamada gerçekleşmeyebilir. Stres yapmayın takibe devam edin
Tabi tabi değerlendiririm.Çok teşekkür ediyorum hadi inşallah bakalım, yarın yine yapıp atarım, değerlendirirsen çok sevinirim
Benim de sonucuma bakar mısınız rica etsem ?İnşallah
Benim sonucuma da bakar mısınız r
benim sonucuma da bakar mısınız rica etsemBüyük ihtimalle 2 güne pik olur